Celebrity News

Pričao sam sa majkom i evo šta mi je rekla o venčanju: Darko Lazić izričit - Nema za šta da mi se izvinjava

Majka Darka Lazića u centru pažnje javnosti

Pričao sam sa majkom i evo šta mi je rekla o venčanju: Darko Lazić izričit - Nema za šta da mi se izvinjava

Ata Images

Majka Darka Lazića postala je glavna tema javnosti kada se pojavila vest da se udala za emotivnog partnera Dragana Paunovića.

Tim povodom se oglasio Lazić koji je bio vidno iznerviran, a, kako je rekao, dok je on živ to se neće desiti.

Pročitajte: Zbog raskošne vile zovu ih kralj i kraljica Brestača - Pogledajte kuću na dva nivoa u kojoj će odrastati Kaćina i Darkova ćerka

- Lažu ljudi, to nije istina, ja to demantujem, dok sam živ to se neće desiti - rekao je Darko za "Blic", a onda se u medijima pojavila informacija da je Darko majci postavio ultimatum što se tiče udaje. Pevač se sada i oglasio.

- Nisam postavio nikakav ultimatum, ali ja koliko znam oni nisu u braku i ne znam zašto se i dalje priča i piše da su venčani. Pričao sam sa majkom i ona mi je rekla da je tako, da nisu venčani - rekao je pevač i dodao da nije ljut na svoju majku.

 

Instagram/Branka Lazic

 

- Nema šta da mi se izvinjava zbog svega što se desilo, ja samo ne volim da ide preko mojih leđa. Ja nemam ništa protiv njih, neka budu u vezi, ali da su sklopili brak, majka bi mi to rekla, ne bi me sigurno lagala - rekao je Lazić, pa otkrio zbog čega je Dragan pričao da su se venčali.

- On se navodno šalio da su se venčali, ali to nije nimalo lepa šala. Ja nisam imao ništa protiv toga da se oni venčaju, ali ne možeš da se šališ sa takvim stvarima i pri tom kada sam ja van države. Njih dvoje sada mogu da stanu na ludi kamen jedino kad ja umrem.

 

 

Komentari (0)

Loading