Celebrity News

Porodicu vešto krije od očiju javnosti: Kad se kamere ugase, Jelena Obućina je samo mama jednog Vukašina

Jelena Obućina ne eksponira porodicu

Porodicu vešto krije od očiju javnosti: Kad se kamere ugase, Jelena Obućina je samo mama jednog Vukašina

Miloš Tešić/ATA Images

Jelena Obućina iz večeri u veče obaveštava nas o najnovijim dešavanjima u zemlji i svetu, ali o njenom privatnom životu gledaoci ne znaju skoro ništa.

Milan Maričić ATA images

 

Urednica informativnog programa NewsMax Adria, iza koje je dugogodišnji medijski staž, porodicu vešto krije od javnosti. S obzirom da intervjue retko daje nema previše prilika da se sazna nešto više.

Pročitajte: Nataša Miljković je danas najponosnija majka -- Ime Lazara Timarova tek će se čuti!

Jelena Obućina je rođena 1982. godine u Bajinoj Bašti. Završila je Valjevsku gimnaziju, a zatim i Fakultet političkih nauka.

O suprugu nije govorila nikada, a kada je 2017. godine bila u četvrtom mesecu trudnoće, otkrila je da čeka sina kome je namenila ime Vukašin.

 

 

U vreme dok je radila na RTS-u bila je spremnija da kaže nešto više o tome kako živi kad se ugase televizijske kamere. Za magazin Gloria pričala je o modi. Otkrila je da je njena dobitna odevna kombinacija: farmerke, bela majica i štikle.

- Privatno volim da budem pristojno obučena – ne suviše kratko, ne suviše golo, ne suviše kitnjasto. Niko meni ne brani da tako nešto ponesem, već se to ne uklapa u moj karakter i shvatanja kako bi trebalo da izgledam.

Amir Hamzagic/ATAImages

 

Iako ostavlja utisak osobe na čije mišljenje je teško uticati, Jelena Obućina je iskreno priznala da ipak postoji osoba čije reči uvažava.

- Mama mi je uvek govorila da ne voli crno-belu kombinaciju, a ja je ipak nosim. Međutim, njena sugestija je imala uticaja na mene pošto svaki put kada nosim crno-belu garderobu to činim s nekom teškoćom, ne osećam se dobro, bez obzira na to kako mi stoji.

 

Komentari (0)

Loading