 
            Heroj sa parketa sada igra najvažniju utakmicu: Košarkaš Nikola Topić bori se sa kancerom
30/10/2025
5h
Nikola Topić ima rak testisa
Autor: Andrea Netović | 27/09/2024
 
                            Recept Biljane Jevtić za bečke šnicle verovatno je nasleđen od mame ili bake, ili pak starije sestre ili tetke.
Pevačica ne krije da je u mladosti živela skromno, u maloj kući sa velikim brojem ukućana, te da je jednako kao i svi drugi u domu ona imala svoja zaduženja.
Budući da se svako morao latiti posla, tako je i ona pre ili posle škole pomagala u kuhinji, gde je naučila sve što danas zna.
Suprug Aca Ilić i naslednik Ivan obožavaju specijalitete estradne umetnice, o čemu najbolje svedoče prazni tanjiri posle ručka.
                                                                            
                                        
                                        
                                        
                                                                                                                        
                                                                                                                                                    
                                                                                                                                    
                                                                                                                                                                                                        
                                                                                                                                
                                     Instagram
                                                                                                                                                    
                                                                                                                                    
                                                                                                                                                                                                        
                                                                                                                                                                                                         
                                                                                                                                                                    
Za poslednji radni dan u nedelji ona je odlučila da spremi bečke šnicle, što je njen mezimac zabeležio telefonom, pa podelio sa pratiocima na Instagramu.
Bilja se u videu odmah pohvalila u kakvom je poslu, a potom zapevala.
Ukoliko želite da osetite ukus koji se trenutno prožima domom estradnog para, pratite instrukcije ispod.
Recept Biljane Jevtić je prste da poližete.
800 g svinjskog buta
                                                                            
                                        
                                        
                                        
                                                                                    
 
                                                                                                                                                                    Instagram
                                                                                                                                                    
                                                                                                                                    
                                                                                                                                                                                                        
                                                                                                                                                                                                        
Korak 1:
                                                                            
                                        
                                        
                                        
                                                                                                                        
                                                                                                                                                                                                        Priprema aparature:
                                                                                                                                                                                                        – nož
                                                                                                                                                                                                        – daska za sečenje
                                                                                                                                                                                                        – čekić za meso
                                                                                                                                                                                                        – žica za mućenje
                                                                                                                                                                                                        – činija
                                                                                                                                                                                                        – viljuška
                                                                                                                                                                                                        – tiganj
                                                                                                                                                                                                        – tanjir
                                                                                                                                                                                                        – tacna (ili dve posude)
                                                                                                                                                                                                        – ubrus (ili salveta)
                                                                                                                                                    
                                                                                                                                    
                                                                                                                                                                                                        
                                                                                                                                                                                                        
Korak 2: Instagram
                                                                                                                                                    
                                                                                                                                    
                                                                                                                                                                                                        
                                                                                                                                                                                                        
                                                                            
                                        
                                        
                                        
                                                                                                                        
                                                                                                                                                                                                        Svinjski but iseći na lepe šnicle. Ako je meso deblje sečeno, istucati ga čekićem.
                                                                                                                                                                                                        Zatim začiniti meso solju, biberom i vegetom. Razbiti jaja u činiju i umutiti ih žicom za mućenje. Zatim začiniti umućena jaja solju, biberom i vegetom (ne treba preterati pošto je i meso začinjeno) i još malo umutiti.
                                                                                                                                                    
                                                                                                                                    
                                                                                                                                                                                                        
                                                                                                                                
                                     
                                                                                                                                                                    
Korak 3:
                                                                            
                                        
                                        
                                        
                                                                                                                            
Korak 4:
                                                                            
                                        
                                        
                                        
                                                                                                                        
                                                                                                                                                                                                        U tiganj dodati ulje i zagrejati ga na umerenoj temperaturi. Kada je ulje zagrejano, spustiti pohovane šnicle u njega i peći ih po 3 minuta sa obe strane. Na tanjir stavite ubrus (ili salvetu), da upije višak ulja. Kada su šnicle ispečene, izvaditi ih na tanjir sa ubrusom. Možete ih poslužiti sa pireom.
                                                                                                                                                    
                                                                                                                                    
                                                                                                                                                                                                        
                                                                                                                                                                                                        
Prijatno!
 
            Heroj sa parketa sada igra najvažniju utakmicu: Košarkaš Nikola Topić bori se sa kancerom
30/10/2025
5h
Nikola Topić ima rak testisa
 
             
            Dnevni horoskop za 31. oktobar 2025. godine: Vodolije pune ideja, Lavovi dominiraju na poslu
30/10/2025
7h
Dnevni horoskop za 31. oktobar 2025. godine pročitajte u nastavku
 
            Prvi koraci male Senje: Marija Kilibarda podelila dirljiv trenutak iz porodičnog doma FOTO
30/10/2025
9h
Ćerka Marije Kilibarde pobrala sve simpatije
 
            Trikovi dizajnera enterijera za elegantnu i funkcionalnu dnevnu sobu
30/10/2025
18h
Savremena dnevna soba više nije samo prostor za odmor – ona je centar svakodnevnih dešavanja, kutak u kojem se susreću stil, praktičnost i lični pečat
Komentari (0)