
Nedeljom kuća Anđelke Prpić miriše na najukusniji pekarski krompir: Tajna je u jednom sastojku

Antonio Ahel/ATAImages
Nedelja je dan kada uđete u kuhinju i date sve od sebe da vaši ukućani uživaju u delicijama pripremljenim s ljubavlju. Ukoliko vam pak nedostaje ideja za ovonedeljni ručak, recept Anđelke Prpić za ukusni pekarski krompir pravi je izbor.
Sastojci:
- krompir
- so
- biber
- ruzmarin
- beli luk u prahu
- maslinovo ulje
Pročitajte: Jedina fotografija dnevnog boravka Anđelke Prpić i Marka Žugića - Porodični portret u fokusu
Pekarski krompir - Recept Anđelke Prpić
Krompiriće oljuštiti, oprati i iseći na ploške. Poređati u pleh obložen papirom. Posuti maslinovim uljem, a potom po krompirićima začiniti solju, biberom, ruzmarinom i belim lukom u prahu.
Peći u rerni na 230 stepeni. Ovako pripremljene krompiriće Anđelka servira uz svoj drugi specijalitet, pohovanu slaninu.
Komentari (0)