Celebrity News

Savršen spoj ukusa: Isprobajte recept za ručak Goce Tržan, topi se u ustima, a spreman za pola sata

Recept Goce Tržan za savršen ručak

Savršen spoj ukusa: Isprobajte recept za ručak Goce Tržan, topi se u ustima, a spreman za pola sata

M.P./ATA Images

Osim raskošnog glasa i harizme na sceni, Goca Tržan poseduje i sjajne kulinarske veštine. Ljubav prema kuvanju nosi još iz detinjstva, a prvi ručak skuvala je još kao devojčica.

Danas se sa lakoćom snalazi u kuhinji, a kada god joj obaveze dozvole, voli da podeli omiljene recepte sa svojim pratiocima.

Pročitajte: Sprema se brzo i lako: Recept Goce Tržan za mafine i puding koji ćete obožavati

Ovog puta, Goca je otkrila kako priprema savršen ručak – brz, ukusan i pun bogatih ukusa.

U današnjem užurbanom vremenu, recept Goce Tržan za rižoto sa biftekom i pečurkama idealan je za sve one koji žele da uživaju u pravom gurmanskom obroku, a nemaju mnogo vremena za pripremu. 

Recept Goce Tržan oduševio i najprobirljivije

Ključ je u jednostavnim sastojcima i dobroj organizaciji, a rezultat je jelo koje može da oduševi i najprobirljivije goste.

Sastojci:

• šolja pirinča za rižoto
• 250 g bifteka
• 150 g šampinjona
• 15 g sušenih vrganja
• 1 kocka goveđe supe
• so, biber, majoran
• 100 g parmezana
• nekoliko kriški pančete
• 1 ljubičasti luk
• 300 ml crnog vina
• seckani peršun

Shutterstock

 

Priprema:

Biftek isecite na tanke trake, šampinjone na četvrtine, a vrganje potopite u vodi. Na ulju propržite seckani luk, pa dodajte biftek i šampinjone. 

 Začinite i umešajte pirinač, pa dodajte vrganje, malo vode u kojoj su stajali i crno vino. Krčkajte uz dodavanje ključale vode. U drugoj tiganju propržite pančetu. 

Pred kraj kuvanja dodajte kockice parmezana i putera. Rižoto servirajte sa slaninicom i svežim peršunom.

Prijatno!

Komentari (0)

Loading