Posesivna sam, imam šifru od njegovog telefona: Katarina Grujić o braku sa Gobeljom
06/12/2025
3h
Brak Katarine Grujić i marka Gobeljića zasniva se na poverenju
Autor: Jovana Belić | 20/07/2025
Andreja Damnjanović
Iako je poznata po besprekornoj liniji i zdravim životnim navikama, Emina Jahović ne krije da obožava dobru hranu i da je, kako sama kaže, veliki gurman.
U retkim trenucima kada sebi dopusti mali kulinarski užitak, pevačica voli da pojede dobro pripremljene testenine, a recept Emine Jahović za pastu u crvenom sosu koji je jednom prilikom predstavila posebno obožavaju njeni sinovi Jaman i Javuz.
Ovo jednostavno za pripremu, a i te kako ukusno jelo koje budi sva čula, Emina priprema s posebnom ljubavlju, a tajna je u sledećim sastojcima:
1 veći plavi patlidžan
1 glavica crnog luka
1 čen belog luka
1 ili 1,5 konzerve paradajza
kapar
2 kašike sitno seckanog sušenog paradajza
malo šećera
maslinovo ulje za prženje patlidžana i luka
rendani parmezan
so, biber, origano
Shutterstock
Priprema:
Plavi patlidžan iseckajte na sitne delove i propržite na maslinovom ulju. U drugom tiganju izdinstajte sitno iseckan luk, dodajte beli luk, usitnjen sušeni paradajz, zatim onaj iz konzerve i na kraju plavi patlidžan.
Začinite po želji i ukusu, a zatim kuvajte na laganoj vatri jedno 15-20 minuta.
Za to vreme skuvajte pene testeninu, ali pazite da se ne prekuvaju. Za sam kraj sve promešajte i preko dodajte rendani parmezan.
Posesivna sam, imam šifru od njegovog telefona: Katarina Grujić o braku sa Gobeljom
06/12/2025
3h
Brak Katarine Grujić i marka Gobeljića zasniva se na poverenju
Kristina Radenković danas proslavlja rođendan: Mnogi su se iznenadili kad su saznali brojku
06/12/2025
6h
Kristina Radenković proslavlja rođendan
Čarobno rođendansko iznenađenje za Lanu: Deki Pantelić ćerku odveo u Diznilend FOTO
06/12/2025
8h
Ćerka Dejana Pantelića uživa sa tatom u Parizu
Komentari (0)