
Prijin trik koji sužava struk: Jednostavno, a efektno kao ništa što ste probali do sada FOTO
21/10/2025
8h
Modni trik Aleksandre Prijović za uži struk
Autor: Jovana Belić | 20/07/2025
Andreja Damnjanović
Iako je poznata po besprekornoj liniji i zdravim životnim navikama, Emina Jahović ne krije da obožava dobru hranu i da je, kako sama kaže, veliki gurman.
U retkim trenucima kada sebi dopusti mali kulinarski užitak, pevačica voli da pojede dobro pripremljene testenine, a recept Emine Jahović za pastu u crvenom sosu koji je jednom prilikom predstavila posebno obožavaju njeni sinovi Jaman i Javuz.
Ovo jednostavno za pripremu, a i te kako ukusno jelo koje budi sva čula, Emina priprema s posebnom ljubavlju, a tajna je u sledećim sastojcima:
1 veći plavi patlidžan
1 glavica crnog luka
1 čen belog luka
1 ili 1,5 konzerve paradajza
kapar
2 kašike sitno seckanog sušenog paradajza
malo šećera
maslinovo ulje za prženje patlidžana i luka
rendani parmezan
so, biber, origano
Shutterstock
Priprema:
Plavi patlidžan iseckajte na sitne delove i propržite na maslinovom ulju. U drugom tiganju izdinstajte sitno iseckan luk, dodajte beli luk, usitnjen sušeni paradajz, zatim onaj iz konzerve i na kraju plavi patlidžan.
Začinite po želji i ukusu, a zatim kuvajte na laganoj vatri jedno 15-20 minuta.
Za to vreme skuvajte pene testeninu, ali pazite da se ne prekuvaju. Za sam kraj sve promešajte i preko dodajte rendani parmezan.
Prijin trik koji sužava struk: Jednostavno, a efektno kao ništa što ste probali do sada FOTO
21/10/2025
8h
Modni trik Aleksandre Prijović za uži struk
Tri najvažnije žene uz nju: Mama Mira, Hana i Katja stigle na promociju albuma Nataše Bekvalac
21/10/2025
9h
Promocija albuma Nataše Bekvalac je u toku
Sva u belom, lepa kao boginja: Nataša Bekvalac promovisala novi album FOTO
21/10/2025
11h
Stajling Nataše Bekvalac odiše sofisticiranošću
Dea Đurđević i Mladen Mijatović zajedno pred kamerama: Ovako je protekao prvi susret nakon raskida
21/10/2025
12h
Prvi susret Dee Đurđević i Mladena Mijatovića nakon raskida izgledao je ovako
Komentari (0)