Deca Tamare Dragičević ribu jedu bar jednom nedeljno: Isprobajte recept za pastrmku iz rerne u sočnoj marinadi
Miloš Nadaždin
Tamara Dragičević uspešna je mlada glumica, a još uspešnija i posvećenija majka i supruga. Uprkos brojnim obavezama koja sa sobom nose snimanja, pozorište, ali i troje dece, ponosna mama uspeva da bude domaćica i da svojim mališanima pripremi bogate i ukusne obroke.
Kako pravilo zdrave ishrane nalaže, riba se na trpezi u porodičnom domu glumačkog para nalazi često, barem jednom nedeljno, a recept Tamare Dragičević za psatrmku iz rerne ukućani posebno vole.
Pročitajte: Kuvam, peglam i čuvam decu, potičemo iz porodica bez glamura - Tamara Dragičević o životu s Petrom Benčinom
Sastojci:
- Dve pastrmke
- 4 čena belog luka
- 10g svežeg peršuna
- Maslinovo ulje
- Limunov sok
- Limun
- Začini po želji
- Ruzmarin
Instagram
Priprema:
Pastrmku očistite i operite. Zatim pripremite marinadu. U maslinovo ulje dodajte sitno seckan peršun i usitnjeni beli luk. Premažite unutrašnjost ribe. Spoljašnjost ribe premažite maslinovim uljem, procedite malo limunovog soka i posloite.
Iseckajte limun na kolutiće, stavite u unutrašnjost, ali i na samu ribu, stavite i grančice ruzmarina. Ribu pecite u rerni na 200 stepeni oko pola sata.
Nakon serviranja dodajte limunov sok po ukusu.
Komentari (0)