Celebrity News

Megan i Hari ovom fotkom svetu čestitali Novu godinu: Zabeležili su sve bitne trenutke iz 2019. (foto)

Megan i Hari ovom fotkom svetu čestitali Novu godinu: Zabeležili su sve bitne trenutke iz 2019. (foto)

Megan Markl i princ Hari objavili su na svom zvaničnom profilu kraljevske palate prelepu novogodišnju fotografiju princa Harija i malenog Arčija

Naime, dosad neviđena fotografija malog kraljevića, našla se u kompilaciji njihovih devet najvažnijih trenutaka u 2019. godini. Fotografije su objavili sinoć uz pesmu "Clocks" muzičke grupe Coldplay.

Kako se pretpostavlja, ova fotografija nastala je u kanadskom božićnom skrovištu u Vankuveru.

Da svi vide: Kraljica Elizabeta se konačno oglasila povodom “nedoličnog” ponašanja Megan i Harija za Božić (foto)

- Bilo nam je divno da upoznamo mnoge od vas širom sveta i jedva čekamo da vas upoznamo još više sledeće godine. Nadamo se da će 2020. svakome od vas doneti zdravlje i sreću - napisali su Megan i Hari uz objavu na društvenoj mreži.

Najlepša božićna čestita Megan Markl i princa Harija

Vojvotkinja i vojvoda od Saseksa objavili su prvu božićnu porodičnu fotografiju na kojoj je sedmomesečni princ Arči sa pravom ukrao svu pažnju.

Naime, jedan od kraljičinih pokrovitelja, Queen’s Commonwealth Trust, na svom Tviter profilu objavio je čestitku s porukom:

Božić u kraljevskoj porodici: Debi princa Džordža i princeze Šarlot na prazničnoj misi (foto)

– Delimo jednu od najslađih čestitki našeg predsednika i predsednice.

Za Božić, takođe, vojvotkinja i vojvoda Gde je nastala porodična fotografija Megan Markl i princa Harija još uvek se nagađa. Neke tvrde da je reč o njihovom domu u Vindzoru, dok neki kažu kako se možda radi i o lući u Kanadi gde kraljevski par trenutno odmara.

Na prelepoj čestitki imamo prilike da vidimo 38-godišnju Megan i 35-godišnjeg Harija kako poziraju ispred velike jelke, ali u pozadini. Prava zvezda fotografije jeste princ Arči koji je znatiželjno prišao kameri i tako svima izmamio osmeh na lice kao i svojim roditeljima koji su shvatili njegov cilj – uhvatiti kameru.