Celebrity News

Da li je Hari odlukom da napusti kraljevstvo napravio problem muškarcima u Srbiji?

Da li je Hari odlukom da napusti kraljevstvo napravio problem muškarcima u Srbiji?

story

Od momenta plasiranja vesti da se Megan Markl i Hari povlače iz kraljevstva ceo svet spava jednim zatvorenim okom

Odlukom da žele da budu finansijki nezavisni, šokirali su celu kraljevsku porodicu, ali uprkos tome, od kraljice Elizabete dobili su blagoslov da krenu putem novog života.

– Danas je moja porodica imala vrlo konstruktivne diskusije o budućnosti mog unuka i njegove porodice. Moja porodica i ja u potpunosti podržavamo njihovu želju za stvaranjem novog života kao mlade porodice. Iako bismo im želeli da ostanu sa nama kao stalni članovi kraljevske porodice, poštujemo i razumemo njihovu želju da žive samostalnijim životom, a da pri tom ostanu deo moje porodice. Hari i Megan su jasno stavili do znanja da u svom novom životu odriču pomoći kraljevske porodice. Stoga je dogovoreno da će nastupiti prelazni period u kojem će Suseksi provoditi vreme u Kanadi i Velikoj Britaniji. Ovo su složena pitanja koja moja porodica treba da razreši i ima još posla koji treba obaviti, ali tražila sam da konačne odluke budu donete u narednim danima – poručila je kraljica.

Nakon što je svet video kuću u kojoj će živeti, osvanula je nova vest: Hari i Megan ostali bez kraljevskih titula (foto)

Nakon što je Hari konačno pristigao u Kanadu gde ga je srdačno dočekala njegova supruga Megan, oglasio se kraljevski dopisnik koji je izneo interesantne tvrdnje i prognoze šta bi moglo da se dogodi sa njihovim brakom u naredne dve ili tri godine.

Hari nije tip koji će dugoročno biti srećan u Severnoj Americi. On je previše vezan za Englesku, za sve prijatelje i članove porodice. Sa druge strane, iz pouzdanih izvora znam da je Megan jako nezadovoljna životom u Vindsoru. Osećala se usamljeno i nije uspela, ili nije htela da stekne nove prijatelje. Hari je, znam, mnogo nesrećan tamo a to ne može dobro da se završi– rekao je on i dodao:

Megan Markl JE OVO KRILA KAO ZMIJA NOGE: Ljubila je zvezdu filmova za odrasle

– Da bi udovoljio ženi Hari je tokom poslednjih meseci kontakt sa članovima porodice sveo na minimum, a zbog toga je bio sve više izolovan. Imam utisak kao da je opčinjen sa Megan i da je voli najviše na svetu. Lepa je stvar voleti nekog, ali Megan je proračunata osoba. Smatram da je nekoliko puta pokazala da sebe stavlja na prvo, sina na drugo, a Harija na treće mesto.

Šta je slično njenom bivšem dečku i princu Hariju: Objavljena fotografija Megan Markl iz srednje škole (foto)

Ubeđen da tek sada niko nije tamo gde pripada, dopisnik je iskreno izneo detalje šta bi se moglo dogoditi sa Harijem ukoliko se razvede od Megan - žene zbog koje je ostavio sve!

– Ako pretpostavimo da se Hari vrati u kraljevsku porodicu i prizna da je napravio veliku grešku, mislim da će ga dočekati raširenih ruku – zaključio je dopisnik i dodao da je Hari miljenih britanske javnosti dok Megan oslovljaju sa "razvezdenom holivudskom glumicom".

Hari je svojom viteškom odlukom sve muškarace stavio na "stub srama"

Međutim, prateći društvene mreže od ovog odlučujućeg trenutka, veliki broj žena širom sveta pružio je podršku Hariju i Megan u novom životnom poglavlju. Usijane društvene mreže pratile su svaki njihov korak, a jedan detalj posebno je zainteresovao javnost.

Naime, Harijevu, kako neki nazivaju, vitešku odluku, nekoliko žena predstavilo je kao džentlmensku, dok su muškarci na Harijev potez gledali kao krajnje destruktivnu.

Megan Markl progovorila o životu na DVORU: REKLI SU MI DA SE NE UDAJEM ZA HARIJA JER ĆE MI UNIŠTITI ŽIVOT

Zašto?

Ukoliko živite u Srbiji, sigurno nije mogao da vam promakne podatak da je većina muškaraca u braku ili u dugim vezama, letargična i bezvoljna.

Bezvoljnost koja traje u ovakvim ljubavima često rezultira razvodom ili raskidom i to sve u manjku želje da se stvari poprave.

Ali, ne i kod Harija i Megan...

Stupivši u kraljevsku porodicu, iako znajući šta je čeka, Megan otpočetka nije bila "svoja na svome". Iako čitajući razne spekulacije, navode i tvrdnje, niko od nas nikada nije mogao da zna šta se zaista dešavalo u njihovoj spavaćoj sobi. Kuliminacija Meganinog nezadovoljstva, koju je dobro skrivala svo ovo vreme, rezultirala je Harijevom maločas pomenutom "viteškom odlukom".

Zbog te "odluke" većina muškaraca stavljena je od strane žena na "stub srama".

Princ Hari je U STRAHU i više ne želi da ćuti: Izgubio sam majku, a moja supruga sada postaje ŽRTVA tih istih sila

- Ex Princ Hari je, svima nama muškarcima, napravio problem, sada će biti primer kako je ostavio kraljevstvo zbog žene, a ti ne možeš ni da izbaciš đubre na ulicu - glasio je interesantan status na Twitteru na kom se povela čitava debata "kritikovanih" muškaraca.

Muški izgovori koji su do sada bili jedno od jačih oružja za manipulativno ponašanje u braku, Hari je svojim potezom beskrupulozno uništio.

Muškarci su ostali bez aduta a žene sa nikad jačim argumentom...

Smatrate li da Harijevu odluku većina žena koristi kao dobar argument u raspravi sa svojim supružnikom?
  • Da. I odličan je primer. Da je bar više takvih muškaraca
  • Harijeva odluka je na nivou filmskog scenarija, ko zna šta se sve još krije iza toga
  • Harijeva odluka je totalna glupost. Žene ne bi trebalo sa tim da se zamlaćuju
502  · 502 
Glasaj ResultsVrati se na glasanje