Celebrity News

Kejt Midlton trudna, ipak stižu blizanci?

Kejt Midlton trudna, ipak stižu blizanci?

Kejt Midlton, vojvotkinja od Kembridža kako navode strani mediji, očekuje blizance!

Vojvotkinja i supruga princa Vilijama, Kejt Midlton, uskoro će ponovo postati majka.

Kako piše tabloid "Globe", Kejt nosi blizance, a njen suprug, vojvoda od Kembridža zbog toga strepi za život svoje drage.

- Kada su saznali da je trudna, odmah su rekli kraljici, odnosno, ona je i jedina kojoj su rekli - tvrdi izvor na pomenuti tabloid, prenosi Story.hr.

Kako je izvor dalje istakao, kada su na ultrazvuku čuli duple otkucaje srca, princ Vilijam se oduzeo od straha.

- Vilijam je čvrsto zagrlio Kejt pokušavajući da smireno primi ove novosti. Iza radosti, princ strepi od toga da će zbog trudnoće izgubiti suprugu. Kejt je imala više poteškoća u dosadašnjim trudnoćama, ali to toliko nije iznosila u medijima. Štaviše, sva  tri puta "zavaravala je smrt", rađajući Džordža, Šarlot i malog Luisa. Njen pritisak bio je jako visok i postao je iznimno opasan nedeljama pre porođaja. Bilo joj je naređeno da leži u krevetu i miruje kako bi spasila život svoje dece - rekao je izvor koji je podsetio i da Kejt Midlton boluje od trudničkog povraćanja koje dovodi do dehidracije i ketoze.

Minđuše od 600 dinara koje Kejt Midlton voli više od kraljevskih dijamanata (foto)

Kejt Midlton nosi blizance, ali dodire princa Vilijama odbija? 

Sećate li se neprijatnog prizora Kejt Midlton i princa Vilijama na humanitarnoj akciji sa poznatom kuvaricom Meri Beri? Ukoliko niste ispratili, podsetićemo vas.

Naime, u saradnji sa poznatom kuvaricom Meri Beri udružili su kulinarske snage i božićnim specijalom pružili uvid u njihov život za koji, većina publike nije ni pretpostavljala kako funkcioniše.

Zajedničko putovanje u Keniju, Kejt je promenilo život: Danas slave 8 godina braka, ali njihova ljubavna priča počela je mnogo ranije!

Međutim, u poslednjoj emisiji sve je to palo u drugi plan, jer je pažnju privukla reakcija Kejt Midlton koja je odbila trenutak nežnosti sa svojim suprugom Vilijamom.

Ovaj neprijatan momenat brzo je postao glavna tema na društvenim mrežama kao i spekulacije da u njihovom braku nema emocija i da je sve što su do sad prdstavili javnosti izgrađeno samo na pukom interesu i zvaničnom odnosu.

Novi skandal trese Kensigtonsku palatu i po svemu sudeći ovaj je najgnusniji, a akter je princ Vilijam!

Snimak koji je počeo da kruži internetom, prikazuje Kejt i Vilijama koji u spomenutoj emisiji nasmejani razgovaraju sa gošćama, ali gde u jednom trenutku, princ odlučuje da “pomazi” svoju suprugu na što je ona odreagovala poprilično neočekivano – otresito je skolonila njegovu ruku sa njenog ramena.

Nakon ovih spekulacije, koje nisu više tog intenziteta, javnost i dalje sumnja u njihovu ljubav. Nakon svega isplivala je informacija da Kejt Midlton nosi blizance a drugi deo javnosti koji veruje da je Kejt Midlton trudna sada, kao i ranije, stoji iza toga da Vilijamovu decu rađa surogat majka.

Šta vi mislite?

Vojvotkinja ne želi da siđe sa modnog trona: Kejt Midlton u potpuno drugačijem izdanju (foto)

Da li vi smatrate da Vilijamovu decu rađa surogat majka?
  • Da, apsolutno
  • Ne, to je totalna glupost
1198  · 1198 
Glasaj ResultsVrati se na glasanje

Kejt Midlton – stroga dijeta i kraljevski režim ishrane

Budući da pati od trudničkog povraćanja i visokog pritiska Kejt Midlton ne odriče se strogog režima ishrane. Ukoliko ste propratili njena poslednja pojavljivanja, setićete se da je britanska javnost bila šokirana njenim anoreksičnim izgledom. Kako se pretpostavlja za njen izgled zadužena je Dukan dijeta, koju Kejt Midlton doslovno obožava.

Kejt Midlton nikad nije krila da se pridržava posebnog režima ishrane koji je zadužen za njenu vitku figuru. Budući da je ceo život negovala mršav izgled, Kejt Midlton u nekoliko navrata istakla je da u periodu mlađih dana konzumirala cigarete kako bi smanjila apetiti. Nakon porođaja, pored redovnih treninga, Kejt Midlton pristalica je Dukanove dijete koja obiluje belančevinama. Ova dijeta ne podržava ugljene hidrate i odlična je ukoliko želita da se rešite suvišnih kolograma na zdrav način.

Majka Kejt Midlton takođe je zagovornik ovakve ishrane a lepa vojvotkinja je i po njenom savetu postala najveži fan Dukan dijete.