Celebrity News

Šok na dvoru! Princ Čarls pozitivan na korona virus

Šok na dvoru! Princ Čarls pozitivan na korona virus

Princ Čarls kako prenose inostrani mediji zaražen je korona virusom.

Danas, kao bomba odjeknula je vest da je nakon princa Alberta od Monaka (62 ) korona virusom zaražen i 71-godišnji princ Čarls. Iako su mere zaštite strogo bile sprovedene na britanskom dvoru, nažalost princ Čarls nije ostao imun na ovog nevidiljivog neprijatelja.

Kako piše britanski “Hello!” njegova godinu dana starija supruga, Kamila, nije zaražena.

– Princ od Velsa, je testiran na korona virus i rezultat je pokazao da je on pozitivan na COVID -19. On za sada ima samo neke blage simptome, ali se oseća dobro. Poslednjih nekoliko dana on je bio u svom domu i radio od kuće, uobičajeno.

Harijeva odluka da tuži tabloide razbesnela princa Čarlsa, oglasila se i britanska redakcija “The Sun”

Nije moguće sa sigurnošću utvrditi tko je na princa preneo korona virus

Testiranje je obavila Nacionalna zdravstvena služba u Aberdinširu, gde su ispunili sve potrebne kriterijume.

- Njegova supruga, srećom, nije pozitivna na virus, a oboje su trenutno u samoizolaciji u Škotskoj. Nije moguće sa sigurnošću utvrditi tko je na princa preneo zarazu, s obzirom na velik broj društvenih kontakata koje je u poslednje vreme ostvarivao - stoji u službenom saopštenju.

Kraljevski fotograf otkrio: Tog trenutka mi je bilo jasno da je brak princeze Dajane i Čarlsa gotov

Kraljica Elizabeta po poslednjim informacijama oseća se dobro 

Naime, interesovanje za zdravstveno stanje kraljice Elizabete je veliko pa je samitm tim važno naglasiti da se ona oseća odlično. kKao sunaveli inostrani mediji, kraljica Elizabeta preselila se u Vindzor prošle nedelje a zbog njenih godina (98) posebnim mere biće sprovedene kako bi hraljica ostala zdrava.

Princ Čarls i Kamila će, kako se navodi poštovati mere koje je propisala Vlada i tokom izolacije neže boraviti u istim prostorijama. Dom u kom žive nije velik, ali je sasvim dovoljan za komofrniji život u izolaciji.

Sa njima je i mala grupa osoblja - a očekuje se da će princ Čarls boraviti u Škotskoj dok se njegovo zdravstveno stanje sasvim ne poboljša.

Princ Čarls brata nazvao idiotom, a za sve je kriva kraljica Elizabeta