Celebrity News

Megan i Hari zvanično napustili kraljevske dužnosti: Više nas nećete videti!

Megan i Hari zvanično napustili kraljevske dužnosti: Više nas nećete videti!

Megan i Hari sinoć su zvanično napustili kraljevske dužnosti a palata koja im je krojila budućnost više nema nijednu obavezu pre njima. Od sinoć - službeno.

Bivše vojbode Megan i Hari od danas nastavljaju život onakako kako su i želeli. Bez presije, pravila i kontrole. Samofinansirajući. Kraljica Elizabeta je bez obzira na scene koje su joj priređivali istakla da će njih dvoje uvek biti do porodice i da je njihovo prisutvo poželjno na većim kraljevskim događanjima.

Pogledajte oproštajno saopđtenje koje su Megan i Hari uputili javnosti...

- Okrećemo novo poglavlje u našim životima i želimo doprineti svetu na neki drugačiji način. Iako nas možda nećete više videti ovde, naš rad se nastavlja. Verujemo da svaka osoba na ovom svetu ima potencijal da napravi razliku. Hvala vam za podršku, inspiraciju i angažman, kako biste i sami učinili svet boljim mestom. Radujemo se nekoj novoj prilici, bili ste sjajni. Do tada, čuvajte sebe i svoje bližnje - napisali su između ostalog Megan i Hari u oproštajnoj objavi.

Otkriven razlog zašto Megan i Hari nisu poveli Arčija kod kraljice Elizabete

 

View this post on Instagram

 

As we can all feel, the world at this moment seems extraordinarily fragile. Yet we are confident that every human being has the potential and opportunity to make a difference—as seen now across the globe, in our families, our communities and those on the front line—together we can lift each other up to realise the fullness of that promise. What’s most important right now is the health and wellbeing of everyone across the globe and finding solutions for the many issues that have presented themselves as a result of this pandemic. As we all find the part we are to play in this global shift and changing of habits, we are focusing this new chapter to understand how we can best contribute. While you may not see us here, the work continues. Thank you to this community - for the support, the inspiration and the shared commitment to the good in the world. We look forward to reconnecting with you soon. You’ve been great! Until then, please take good care of yourselves, and of one another. Harry and Meghan

A post shared by The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) on Mar 30, 2020 at 9:17am PDT

Megan i Hari doživeli neprijatnost - Publika ih izviždala 

Na dodeli nagrade "Endevour” fondacije, slavni supružnici doživeli su neprijatnost kada ih je grupa u publici izviždala zbog njihove odluke da napuste kraljevsku porodicu.

Dramatični odlazak najslavnijih britanskih supružnika Megan (38) i Harija (35) iz Velike Britanije, u tamošnjoj javnosti nazvan Megzit i sarkastično upoređen sa Bregzitom, pre nekoliko nedelja imao je svoj epilog – bračni par se vratio. Blistaviji nego ikad, prisustvovali su prvom zvaničnom događaju, dodeli nagrade "Endevour” fondacije, pre nego što krajem marta, prestanu da budu aktivni članovi britanske kraljevske porodice, što će im omogućiti da samostalno zarađuju, kako su želeli.

Megan Markl stigla sudbina koju je i očekivala: Govorili su mi da će me uništiti, nisam dobro!

Mlađi sin ledi Dajane i princa Čarlsa napuštanjem pozicije radnog člana kraljevske porodice odrekao se i povlastica koje je imao, ali mu je dozvoljeno da zadrži svoje privatne veze sa organizacijama poput "Endevour” fondacije.

Držeći se za ruke, sa iskrenim osmesima koji govore o njihovom zadovoljstvu zbog novog načina života, izazvali su veću pažnju svetskih medija nego ikada. Vojvoda od Saseksa pojavio se u teget odelu, a bivša glumica odenula je tirkiznoplavu haljinu Viktorije Bekam, koja je isticala njenu doteranu liniju. Mediji su se bavili njenom savršenom pojavom i neobičnom senkom na kapcima, a mnogima nije promaklo da je upadljivom šminkom bačena rukavica u lice britanskoj monarhiji.

Nestao Arči? Nema ga već četiri dana a za sve su krivi Megan i Hari!

Megan i Hari: Londonska kiša, skandiranje imena - slika koja pokazuje da je sve u redu, ali realnost je ipak - malo drugačija!

Povod dolaska supružnika bio je odavanje počasti ranjenim i povređenim vojnicima, kao i ženama koje su ostvarile odlične rezultate u sportskim aktivnostima u toku prethodne godine. Dok su koračali po londonskoj kiši ka mestu održavanja događaja, narod ih je oduševljeno pozdravljao i skandirao njihova imena. Ipak, desila se i jedna neprijatnost. Bila je tu grupa i onih koji su glasno izrazili nezadovoljstvo zbog odluke bračnog para da napusti kraljevsku porodicu. Nekolicina ljudi izviždala ih je i dobacivala pogrdne reči, ali bračni par nije reagovao, već je s osmehom nastavio dalje. Deo Britanaca ne može da se pomiri sa činjenicom da će upravo oni snositi troškove obezbeđenja za bračni par do početka aprila, ali nemalo je i onih koji osuđuju par zbog odluke da na predstojeći Dan Komonvelta ne povedu sina Arčija, kojeg Harijeva porodica nije videla mesecima. Kako tvrde pojedini engleski mediji, Megan i Hari su zajedno doneli odluku da kraljici Elizabeti ne priušte zadovoljstvo da vidi praunuka.

Harijeva odluka da tuži tabloide razbesnela princa Čarlsa, oglasila se i britanska redakcija “The Sun”

Dok borave u Ujedinjenom Kraljevstvu, Frogmor je njihov dom, koji je i dalje u vlasništvu kraljice. Njihov zvanični sajt objavio je potvrdu da će Megan i Hari nastaviti da koriste Frogmor kada dolaze u Englesku, uz kraljičino dopuštenje.

Početkom godine oni su se sa sinom Arčijem, rođenim u maju, smestili u luksuznoj vili na periferiji Viktorije, na zapadnoj obali Kanade. Njihov predstavnik za štampu potvrdio je nedavno da će vojvoda i vojvotkinja od Saseksa u budućnosti živeti na relaciji Engleska–Kanada i da prave planove za dalja angažovanja na Ostrvu. Uz to, oni finaliziraju dogovore za osnivanje sopstvene neprofitne organizacije, a detalje će otkriti kasnije ove godine.

Strah od zaraze jači od razuma! Zbog zdravlja princa Čarlsa ostatak porodice na distanci