Celebrity News

Princ Vilijam i Kejt Midlton objavili nove slike najmlađeg sina Luisa na njegov drugi rođendan (foto)

Princ Vilijam i Kejt Midlton objavili nove slike najmlađeg sina Luisa na njegov drugi rođendan (foto)

story

Najmlađi sin princa Vilijama i Kejt Midlton proslavlja drugi rođendan, a tim povodom vojvotkinja je objavila preslatke fotografije malenog Luisa

 

Princ Luis, najmlađe dete princa Vilijama i vojvotkinje Kejt Midlton danas slavi drugi rođendan. Preslatkom dečaku mama je pripremila posebno iznenađenje, a proslava se odvija u uskom krugu porodice zbog mera zaštite od opasnog virusa.

Povodom rođendana, britanska kraljevska porodica je objavila na zvaničnom Instagram profilu vojvode i vojvotkinje od Kembridža četiri Luisove fotografije koje je napravila njegova majka.

Tom prilikom Kejt je pokazala kako sa sinčićem radi na vaspitačkim zadacima koje dobija tokom kućne nastave dok traje pandemija.

Maleni princ, obučen u kariranu košulju, vidno uživa u zadatku oslikavanja papira duginim bojama na svojim ručicama.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kensington Palace (@kensingtonroyal) on Apr 22, 2020 at 2:30pm PDT

Široki osmeh za kameru i podignute šarene ručice uprljane bojom oduševile su brojne obožavaoce kraljevske porodice, a čestitke povodom njegovog rođendana stižu su sa svih strana.

- Hvala svima na divnim čestitkama povodom rođendana princa Luisa. Vojvoda i vojvotkinja od Kembridža sa zadovoljstvom sa vama dele nove fotografije princa Luisa, koje je vojvotkinja uslikala tokom Aprila - stoji u zvaničnoj poruci na Instagram profilu Vilijama i Kejt.

Fotografije su za manje od 12 sati prikupile više od milion lajkova i na hiljade komentare, a javnost je očarana najmlađim sinom princa Vilijama i tvrde da neodoljivo podseća na četiri godine starijeg brata Džordža.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kensington Palace (@kensingtonroyal) on Apr 23, 2020 at 12:00am PDT

Čestitke su stigle i s adrese Klerens kuće, rezidencije princa Čarlsa. Objavljena je nikad viđena fotografija ponosnog i brižnog deke princa Čarlsa kako u naručju drži svoje unuče princa Luisa.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Clarence House (@clarencehouse) on Apr 23, 2020 at 12:01am PDT

Podsetimo, princ Luis je peti u redu za presto, odmah iza brata princa Džordža i sestre princeze Šarlot, oca Vilijama i dede, princa Čarlsa.

Mesec slavlja u britanskoj kraljevskoj porodici

April je svakako mesec slavlja za britansku kraljevsku porodicu. Kraljica Elizabeta pre dva dana proslavila je 94. rođendan, danas je princ Luis napunio dve godine, a za dve nedelje sin princa Harija i Megan Markl - Arči, proslaviće prvi rođendan.

Pre nekoliko dana, princ Čarls i njegova supruga Kamila obeležili su 15. godišnjicu braka.

NE PROPUSTITE DA PROČITATE: 

Zbog korone kraljica Elizabeta Druga 94. rođendan slavi u tišini (foto)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kensington Palace (@kensingtonroyal) on Apr 21, 2020 at 1:00am PDT

Komentari (0)

Loading