Celebrity News

Luksuzna vila na Beverli Hilsu: Spektakularan dom Megan Markl i princа Harija (foto)

Luksuzna vila na Beverli Hilsu: Spektakularan dom Megan Markl i princа Harija (foto)

Megan Markl i princ Hari i dalje izazivaju neverovatno interesovanje javnosti.

Luksuzna vila na Beverli Hilsu - utočište u kom su proveli karantinske dane!

Pre samo dve godine glavni svetski događaj bilo je kraljevsko venčanje na kojem su se princ Hari Vindzor  i američka glumica Megan Markl zavetovali na večnu ljubav. Ko je tada mogao da pretpostavi da će u ovom tekstu biti potpisani kao obični građani umesto onoga što su tada zajedno postali – privilegovani kraljevski par.

I to ne samo zbog titule već i zbog ljubavi svetske javnosti za koju se veruje da je premašila onu koja se gaji prema Harijevom bratu Vilijamu i njegovoj supruzi Kejt.

Dve godine kasnije, oni su jednostavno Megan i Hari – par iz komšiluka,iako ih bogatstvo kojim i dalje raspolažu bitno odvaja od običnog stanovništva u Americi, gde su se nedavno preselili.

NE PROPUSTITE: Zna se ko drži uzde: Prvo pojavljivanje kraljice Elizabete nakon izolacije

Megan Markl i princ Hari - Luksuzna vila na Beverli Hilsu

Zato hajde da vidimo koliko se njihov život danas razlikuje. Da je ipak ostao u dobroj meri raskošan, dokazuje prva nekretnina koju su u toj zemlji iznajmili -  na elitnom Beverli Hilsu.

Palata koja vredi 18 miliona dolara za sada je samo privremeno boravište bivšeg kraljevskog para. Vlasnik je glumac Tajler Peri, koji ju je ustupio Hariju, Megan i jednogodišnjem Arčiju.

Njih je, navodno, povezala zajednička prijateljica Opra Vinfri. Kuća ima osam spavaćih soba i čak dvanaest kupatila, a prostire se na neverovatnih 2300 kvadratnih metara, pa im Bakingemska palata verovatno neće previše nedostajati.

NE PROPUSTITE: Na važan dan daleko od kraljevske porodice: Megan i Hari slave drugu godišnjicu braka (foto)

Američki mediji, međutim, prenose da nije poznato koliko dugo porodica namerava da se zadrži u ovoj vili. Kako navode, Megan i Hari su u ozbiljnoj potrazi za svojim stalnim domom.

Žele da svoj dvorac pronađu u okolini Los Anđelesa.

Dok u Americi koronavirusa još uvek drma tržište nekretnina, agent Džoš Altman objasnio je da je trenutno idealan trenutak za traženje kuće. U narednih šest meseci veoma povoljne uslove može da dobije svako ko kupuje luksuznu vilu. Ipak, nije otkrio da li trenutno pomaže poznatom paru da pronađu idealno porodično gnezdo.

NE PROPUSTITE: Snimak koji je uzdrmao Instagram: Megan i Hari u nikad viđenom izdanju! (foto/video)

Luksuzna vila na Beverli Hilsu - Pogled na čitav “Grad anđela”

U međuvremenu, uživaju u pravom raju. Luksuzna vila s dvorištem odakle puca pogled na čitav “Grad anđela” poseduje najsavremeniji sigurnosni sistem.

Ako Hariju nešto nedostaje iz Londona, to je, rad s vojskom koju je služio deset godina. On se prijateljima nedavno poverio da ni sam nekad ne može da poveruje da se njegov život okrenuo naglavačke.

Kako izvor navodi, Hari je srećan, ali nije baš očekivao da će sve ovako izgledati. Nije da išta zamera Megan, samo ima osećaj da bi bio zaštićeniji da je ostao pri armiji.

– Ne znam u kom pravcu će se njegova karijera sada razvijati, ali znam da mu je ovaj životni period veoma izazovan i da nije siguran hoće li se snaći – izjavila je Džejn Gudol, prijateljica ovog para.

Podsetila je i da je Megan pre izvesnog vremena rekla da nije očekivala da će promena u njihovim životima biti ovako trubulentna, ali da čine sve od sebe da se prilagode.

NE PROPUSTITE: LUKSUZNA VIKENDICA: Đorđe Balašević kupio skupocenu vilu u Istri

Komentari (0)

Loading