Celebrity News

Megan van sebe od besa: Harija doveli u vezu s poznatom pevačicom 

Megan van sebe od besa: Harija doveli u vezu s poznatom pevačicom 

Uvreženo mišljenje da su Britanci uštogljeni i hladni prilično dovodi u pitanje, ni manje ni više, nego britanska kraljevska porodica, u kojoj su dešavanja dostojna dobrog romana

 

Poslednji udar izazvao je Hari, unuk kraljice Elizabete II, kada je odlučio da sa suprugom i sinom napusti Ujedinjeno Kraljevstvo i nastavi život daleko od porodice. Iako je Megan Markl definitivno jedna od najmoćnijih žena današnjice, koja je uspela da uzdrma instituciju poput kraljevine, čini se da joj je jedna pevačica poremetila sreću u braku.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели The Royal Family (@theroyalfamily) дана 4. Авг 2019. у 1:03 PDT

Pročitajte: Luksuzna vila na Beverli Hilsu- Spektakularan dom Megan Markl i princа Harija (foto)

Kada su odlučili da napuste Veliku Britaniju i život nastave u Americi, Megan i Hari nadali su se novom početku i mirnom porodičnom životu. Ipak, čini se da stvari ne teku po planu. Naime, svetski mediji već neko vreme pišu o trzavicama između supružnika, a „New Idea” sada prenosi kako je Hariju zapala za oko atraktivna 50-godišnja Dženifer Lopez, zbog čega je Megan van sebe od besa.

Hari i Megan u Americi vode bogat društveni život, ali jedan susret izazvao je svađu


Trzavice su, piše navedeni magazin, počele pre nekoliko meseci, kada su Megan i Hari otišli na privatnu večeru s glumicom i njenim verenikom Aleksom Rodrigezom.

Međutim, ono što je tamo doživela, bivša glumica nikako nije očekivala.

– Hari je gotovo celo veče proveo čavrljajući sa Džej Lo koja ne samo da je mnogo lepša uživo već je i izrazito harizmatična. Na nju su slabi gotovo svi muškarci, a Hari je samo čovek. Megan se s te večere vratila besna i veoma ljubomorna – otkrio je neimenovani izvor.

Pročitajte: Megan Markl korekcije - Koliko se bivša vojvotkinja stvarno promenila?

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Jennifer Lopez (@jlo) дана 6. Јан 2020. у 2:43 PST

Megan ne zna kako da se postavi jer ima plan o holivudskoj karijeri

To što Megan nije napala Harija zbog njegovih simpatija prema atraktivnoj Latinoamerikanki nije slučajno. Pomenuti izvor tvrdi da je problem još veći jer Hari želi da uskoro organizuju još jednu večeru sa Dženifer i Aleksom u svojoj vili na Beverli Hilsu.

Megan ne zna kako da se nosi s tim i kako da se sada ponaša. S jedne strane, Dženifer je deo njenog plana da uspe u „fabrici snova” i postane glumica sa A-liste. Možda zato i ne govori Hariju o svojim sumnjama – zaključuje izvor.

Komentari (0)

Loading