Celebrity News

Šok u kraljevskoj porodici: Bolest odredila ko će preuzeti tron od kraljice Elizabete

Šok u kraljevskoj porodici: Bolest odredila ko će preuzeti tron od kraljice Elizabete

Osim što su princ Hari i njegova supruga Megan uzdrmali monarhiju odlaskom iz Ujedinjenog Kraljevstva i započinjanjem samostalnog života, zadesile su ih nove nevolje. Kako pišu strani portali, supruga princa Čarlsa teško je bolesna.

Magazin „Globe” prenosi kako Kamila Parker (73) ima tumor jetre i prognoze su pesimistične.

Pročitajte: Šok u kraljevskoj porodici - Trauma koju Vilijam i Hari nikada neće zaboraviti

– Kamila je mislila da su promene na njenoj koži posledica starosti, pa je samo nanosila više šminke. Međutim, lekari su joj dijagnostikovali tumor na jetri i zabranili joj alkohol – ispričao je izvor za spomenuti medij.

Izvori bliski kraljevskoj porodici govore da je Kamila bila veoma zabrinuta da joj Vilijam i Kejt ne preotmu krunu, a sada je saznala da da je teško bolesna.

Pročitajte: Kraljevski obrok - Princ Čarls otkrio recept za svoj omiljeni doručak

– Kamila je radila brojne stvari zbog koje je preziru, sve kako bi jednog dana preuzela tron s princom Čarlsom. Napustila je supruga Endrua Parkera Boulsa i uništila život princezi Dajani. Takođe je pravila probleme princu Vilijamu i njegovoj supruzi Kejt Mildton, sve sa ciljem da obezbedi svoje mesto na dvoru – rekao je izvor za pomenuti magazin i istakao kako kraljici nije drago što je Kamila bolesna, ali i da joj je istovremeno laknulo jer je sada sigurna da je ona neće naslediti.

Pročitajte: Odvezen u bolnicu - Princ Vilijam kolabirao na majčinom grobu

Službene potvrde s dvora još nema, pa se još uvek ne može sa sigurnošću tvrditi da je Kamila zaista bolesna.

Komentari (0)

Loading