Celebrity News

Megan Markl i Hari napustili Los Anđeles! Evo kako izgleda novi dom!

Megan Markl i Hari napustili Los Anđeles! Evo kako izgleda novi dom!

Megan Markl i Hari odlučili su da je vreme za promene. Nakon života u Vankuveru i Los Anđelesu, sa sinom Arčijem preselili su se u Santa Barbaru gde su kupili i novu kuću, piše magazin "People".

Megan Markl i Hari ponovili su se novom kućom koja izgleda kao prava vila iz bajke.

Okružena bazenom, prirodom i živopisnim ambijentom, čini se da će ovo biti pravo ljubavno gnezdo koje će poznatom parom konačno pružiti mir i stabilnost.

- Vojvoda i vojvotkinja od Saseksa uselili su se u svoju porodičnu kuću u julu ove godine - izjavila je predstavnica bračnog para za "People".

NE PROPUSTITE: Šok u kraljevskoj porodici: Bolest odredila ko će preuzeti tron od kraljice Elizabete

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Royalty Report (@royalty.report) on Aug 12, 2020 at 8:55pm PDT

Megan Markl i Hari - U potrazi za srećom! 

- Od trenutka dolaska imaju potpunu privatnost i nadaju se da će to biti ispoštovano i za njihove komšije, kao i za njih kao porodicu - dodala je ona.

Osim toga što teže da svoj život konačno dovedu u normalu, Megan Markl i Hari biće mnogo bliži svojoj prijateljici, voditeljki Opri Vinfri, koja poseduje niz imanja u tom području. Pored Opre, komšinica biće im i Elen Dedženeris.

NE PROPUSTITE: Megan Markl slavi 39. rođendan, a zbog čestike Kejt i Vilijam se mnogi pobunili

 

View this post on Instagram

 

A post shared by The Strand Society (@the_strand_society) on Aug 12, 2020 at 9:01pm PDT

Hari iznenadio Megan za njen 39. rođendan, evo šta je uradio!

Osim večere kojom je iznenadio svoju suprugu, to nije bio jedini gest kojim se usrećio Megan. Princ Hari pripremio je voljenoj supruzi. Hari je Megan iznenadio ogromnom čokoladnom tortom koja je bila ukrašena balonima.

I ovde je dao svoj doprinos. Iako nije sam pravio tortu, dao je instrukcije poslastičarima, odnosno učestvovao je u izradi ovog posebnog recepta.  Kada je večera bila gotova, Hari je poklonio Megan ogrlicu koja je pravljenja specijalno za nju.

– Draguljaru je objasnio kakav dizajn želi, a uz ogrlicu joj je dao i njihovu zajedničku uramljenu fotografiju. Hari je takav, njemu su važne male sitnice.  I  uživa u tome da uveseljava najbliže –  rekao je izvor  i dodao kako je Megan bila oduševljena.

Komentari (0)

Loading