Celebrity News

Hari i Vilijam su u lošim odnosima zbog jedne žene, ali to nije Megan

Hari i Vilijam su u lošim odnosima zbog jedne žene, ali to nije Megan

Hari i Vilijam, britanski prinčevi, nisu u dobrim odnosima, a nagađalo se da su nesuglasice počele kada je mlađi brat počeo da se zabavlja, a potom stupio i u brak, sa Amerikankom Megan Markl. Spekulisalo se da Vilijamu smeta tolika odvažnost supruge njegovog brata,  koji je na kraju, zbog nje i napustio porodicu i domovinu.

– Mi smo braća i uvek ćemo biti braća. Trenutno su nam se putevi razdvojili, ali biću uvek tu za njega i znam da će i on za mene biti. Ne viđamo se kao pre, mnogo smo zauzeti, ali mnogo ga volim – potvrdio je Hari da je razlaz sa bratom bio neizbežan.

Pročitajte: Bivša vojvotkinja Megan Markl pokazala nešto što je godinama skrivala (FOTO)

Ipak, britanski „Express.co.uk” donosi intervju koji baca novo svetlo na sukob poznate braće. Naime, oni su razgovarali sa ličnim kuvarom princeze Dajane, koji tvrdi da se koren problema u odnosu Harija i Vilijama krije u detinjstvu. Bivši šef kraljevske kuhinje Daren Mekgrejdi navodi da je princeza bila jako bliska sa mlađim sinom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 𝙏𝙝𝙚 𝙍𝙤𝙮𝙖𝙡 𝙁𝙖𝙢𝙞𝙡𝙮 👑 (@history_royals) on Aug 29, 2020 at 12:57am PDT

Hari je jako sličan majci. Ona je uvek govorila: 'Ovo ću da uradim zato što mislim da je to ispravna stvar, briga me je što je protivno pravilima i protokolu'. Hari je identičan kako ona, posebno kada je u pitanju Megan. Sa druge strane, Vilijam je spreman da posluša savete stručnjaka sa dvora i napravi kompromis oko svake velike odluke koju donosi. Hari baš kao i Dajana sluša srce – rekao je on i istakao kako je princeza Dajana često Vilijama upoređivala sa ocem, princem Čarlsom.

Pročitajte: Drami nikad kraja! Bivše vojvode uvredile kraljicu ovom odlukom!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Princess Diana Spencer (@princessdianalady) on Aug 23, 2020 at 9:29pm PDT

– Govorila je kako je Vilijam jako sličan ocu,  a da je Hari poput nje. Bilo je očigledno kako je Dajana bila jako bliska sa mlađim sinom – tvrdi nekadašnji kuvar.

Hari i Vilijam se složili oko jedne stvari

Ovog 31. avgusta navršiće se tačno 23 godine od tragične smrti princeze Dajane u saobraćajnoj nesreći u Parizu. I dalje su u opticaju razne teorije o pogibiji bivše supruge princa Čarlsa i majke britanskih prinčeva Vilijama i Harija. Mnogi poštovaoci britanske kraljevske porodice smatraju da njena smrt nije bila slučajna, već precizno isplanirana. Prema pisanju magazina „Globe”, u to sada veruju i njeni sinovi, koji su rešili da ekshumiraju njeno telo.

– Hari i Vilijam su u tajnosti doneli tu odluku. Veruju da su njihovu majku zapravo ubili, i to isti oni ljudi koji su naterali Megan da ode iz Velike Britanije – ispričao je anonimni izvor koji u nastavku tvrdi da princ Čarls želi to da spreči po svaku cenu.

Komentari (0)

Loading