Celebrity News

Kejt Midlton svojoj deci OVO PONAVLJA SVAKI DAN i za to će joj BITI ZAHVALNA ZAUVEK!

Kejt Midlton svojoj deci OVO PONAVLJA SVAKI DAN i za to će joj BITI ZAHVALNA ZAUVEK!

Kraljevski par, novinari i okupljeni gosti često ispituju o njihovoj preslatkoj dečici, princu Džordžu, princezi Šarlot i najmlađem Luisu...

Pre mesec dana vojvotkinja Kejt Midlton vratila se na posao s porodiljskog odusustva, nakon rođenja trećeg deteta, princa Luisa. Tada se vratila kraljevskim obavezama i angažmanima koje sa osmehom na licu odrađuje, uglavnom u društvu supruga princa Vilijama.

Kraljevski par, novinari i okupljeni gosti često ispituju o njihovoj preslatkoj dečici, princu Džordžu, princezi Šarlot i najmlađem Luisu.

Ovog utorka Kejt i Vilijam su se našli na otvaranju novog sportskog programa u Londonu. Jedna od prisutnih zahvalila joj je na dolasku i zagrlila je, a lepa vojvotkinja se tada pohvalila čemu uči svoju dečicu i kojim putem ih usmerava.

 - Hvala vama puno na svemu, zagrljaji su jako važni, stalno to ponavljam svojoj deci - rekla je u tom trenutku 36-godišnja vojvotkinja potvrdivši tako da svoje naslednike uči onome što i promoviše.

Emocijeiskrena osećanja razgovor o problemima nešto su za šta se Kejt zalaže kroz sopstvenu fondaciju o mentalnom zdravlju dece od najranije dobi.