Celebrity News

Majka Kejt Midlton dala svoj PRVI INTERVJU i otkrila šta misli o ZETU

Majka Kejt Midlton dala svoj PRVI INTERVJU i otkrila šta misli o ZETU

Porodica Midlton je pod lupom javnosti poslednjih 15 godina. Od trenutka kada je obelodanjeno da se princ Vilijam zabavlja sa koleginicom sa studija Kejt Midlton mediji prate svaki korak Midltonovih.

Vojvotkinja od Kembridža rođena je u Berkširu u porodici više srednje klase. Pre udaje za princa živela je u porodičnoj kući sa roditeljima Kerol i Majklom, kao i mlađom sestrom Pipom i bratom Džejmsom.

https://www.instagram.com/p/BmF3ChRhhvy/

Kejtina majka Kerol, bivša stjuardesa, dala je svoj prvi intervju za britanski "Telegraf" posle 15 godina tišine. Naime, Kejt i Vilijam u vezi su od 2003. godine, a venčali su se 2011. Iako nije smela da iznosi previše detalja o kraljevskoj porodici Kerol je govorila o svojoj najstarijoj ćerki.

- Tokom godina ispostavilo se da je najbolje kada mudro ćutite - počinje svoj intervju majka vojvodine od Kembridža kao odgovor na pitanje zašto nikada nije dala nijednu izjavu za medije.

Poznato je da su sestre Midlton, pre nego što su postale poznate, radile u porodičnoj firmi "Party Pieces", koja se bavi prodajom najrazličitijih detalja za lude i nezaboravne zabave.

Zanimljivo je da je Kerol priznala da je parti manijak i noćna ptica.

https://www.instagram.com/p/Bq7qvFbhByD/

Interesantno je i da je Kerol u svom domu u Baklberiju, koji se nalazi na 80 kilometara od Londona, u svakoj prostoriji ima po jednu novogodišnju jelku, kao i da unuci imaju svoje sobe kada dođu kod bake u posetu. Zapravo, sada samo Džordž i Šarlot imaju svoje sobe, s obzirom na to da su Luis i Artur, sin Pipe Midlton, još mali.

Majka vojvotkinje od Kembridža je istakla da je zadovoljna izborom partnera svojih ćerki.

- Imam divne zetove i nadam se da ću jednog dana imati divnu snaju - dodala je ona.

Podsetimo, Pipa Midlton se prošle godine udala za multimilionera Džejmsa Metjuza, sa kojim je dobila sina u oktobru ove godine.