Celebrity News

BRITANIJA NA NOGAMA: Svet bruji o DETALJU U KOLIMA, pojavio se dokaz o polu kraljevske bebe?

BRITANIJA NA NOGAMA: Svet bruji o DETALJU U KOLIMA, pojavio se dokaz o polu kraljevske bebe?

story

Čitav svet sa nestrpljenjem iščekuje rođenje kraljevske bebe, a sada su se pojavile nove sumnje koje bi mogle da potvrde da je dugoiščekivana beba ipak stigla. 

Naime, britanski mediji bruje o navodnom dokazu da će Megan i Hari dobiti ćerku. Kako se navodi, očevici su videli bebi opremu u roze boji na zadnjem sedištu jednog od vozila koja pripadaju kraljevskoj porodici.

- Videli smo vozilo koje je imalo opremu za bebe u ružičastoj boji. Kretalo se prilično sporo, pa smo je mogli videti kroz zadnje staklo - rekao je za "The Sun" jedan od očevidaca.

Međutim, kako je ranije pisano, kraljevski par želi da pol bebe ostane tajna na iznenađenje mnogih, kada budu obelodanili informaciju da je kraljevska beba već rođena.

Takođe, Daili Mail je danas preneo važne informacije... Princ Hari bio je primoran da otkaže svoj put u Amsterdam 8. i 9. maja 2019.

Izvor blizak kraljevskom paru potvrdio je da su u proteklom periodu Hari i Megan mnogo srećni, opušteni i dobro raspoloženi. Beba je probila termin, što je često slučaj sa prvom bebom, ali sve je, kako navode, ipak u savršenom redu.