Celebrity News

Moralo je da prođe BEZ NJE: Megan Markl i princ Hari TAJNO KRSTILI malenog Arčija! (foto)

Moralo je da prođe BEZ NJE: Megan Markl i princ Hari TAJNO KRSTILI malenog Arčija! (foto)

Megan Markle i princ Hari pre tačno dva meseca postali su roditelji sina Arčija koga su danas krstili na privatnoj ceremoniji koja je održana u privatnoj kapeli kraljice Elizabete u dvorcu Vindzor. Na krštenju su prisustvovali samo najbliži prijatelji i članovi porodice.

Na zvaničnom Instagram profilu vojvoda i vojvotkinja od Saseksa su podelili dve fotografije sa, kako je ispalo, tajnog krštenja. Ispod fotografije su izrazili sreću i zadovoljstvo zbog ovog, za njih, posebnog trenutka.

Maleni Arči nosio je ručno izrađenu repliku kraljevske haljine za krštenje, a on je 63. kraljevska beba koja sa krstila u haljini s istim dezenom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) on Jul 6, 2019 at 8:14am PDT

Kraljica Elizabeta II. nije bila najavljena na ovom događaju, a nema je ni na objavljenim fotografijama. Kako britanski mediji pišu, do te situacije došlo je zbog loše organizacije. Naime, kraljica je sa suprugom, princem Filipom, otputovala u Škotsku kako bi pogledali nove konje koje su oždrebili ove godine.

Kraljica nije bila ni na krštenju praunuka princa Luisa (1), sina princa Vilijama i Kejt Midlton. Na krštenje Arčija helikopterom su došli Harijev brat i njegova supruga bez dece, kao i deda princ Čarls. Na krštenju se pojavila i Meganina majka Dorija.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Loving Haute Couture (@lovinghautecouture) on Jul 6, 2019 at 8:20am PDT