Celebrity News

Idila samo pred kamerama: Princ Hari pred pucanjem, moli Megan da krene na psihoterapiju dok nije kasno!

Idila samo pred kamerama: Princ Hari pred pucanjem, moli Megan da krene na psihoterapiju dok nije kasno!

Život po kraljevskim pravilima već je počeo da bude breme za vezu princa Harija i vojvotkinju Megan Markl.

Kako prenose strani mediji, Hari je počeo da moli suprugu da ide na terapiju kod psihologa.

- Razapet između uloge roditelja, svađe sa bratom Vilijamom i snajom Kejt, očekivanja od kraljice i naroda, kao i skandalozne porodice svoje supruge, Hari samo što ne eksplodira, a ni Megan nije daleko - kaže izvor za RadarOnline i dodaje kako još od kako su se venčali u maju 2018. Megan ne krije da joj se kraljevski protokoli ne dopadaju.

- Megan oseća da pravila i zabrane koje poštuje kraljevska porodica nisu u skladu sa današnjim vremenom i milenijalcima, kojima ona sama pripada. Megan i Hari poštuju tradiciju, ali žele slobodu da stvari rade na svoj način - kaže izvor.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) on Jul 6, 2019 at 8:14am PDT

Međutim, opuštenije ponašanje Megan Markl postalo je povod za konstantne prepirke u kraljevskoj porodici što se vidi i u odnosu između braće i jetrvi.

To potvrđuje i porodični portret sa krštenja princa Arčija gde se svi smeju osim princa Vilijama, dok Kejt ima čudan, "kiseo" osmeh.

Inače, princ Hari odavno je javno prizno da je potražio pomoć psihologa u vezi sa panikom i besom sa kojima nije mogao da izađe na kraj, naročito nakon smrti majke.

- On je javno rekao da ga je psihoterapija spasila u prošlosti i misli da je ista pomoć potrebna i Megan, pre nego što bude kasno - zaključio je dobro upućen izvor.