Celebrity News

Ova poznata pevačica pokrala Vilijama i Kejt

Ova poznata pevačica pokrala Vilijama i Kejt

Egzotična pevačica Kamila Kabeljo, nedavno je specijalnim povodom posetila Kesingtonsku palatu.

U ovom pozivu, pevačica Kamila proslavila je ovogodišnjie finaliste “Teen Hero Awards”,  a u razgovoru sa Gregom Džejmson, voditeljem radio 1 BBC otkila je šokantne detalje posete.

Naime, zgodna pevačica, javno u etar, objasnila je da ju je pomenuti voditelj izazvao da tokom upriličene posete Vilijamu i Kejt, mora neštoi da "ukrade" iz kraljevske porodice.

Razgovor koji je tekao između Grega i Kamile tekao je duhovito:

- Sastaćemo se sa princom Vilijamom i Kejt , ukradi nešto! Ukradi tu olovku - podsetio je Džejms.

Da bi Kamila stavila do znanja kako je hrabra i neustrašiva, odgovorila mu je sledeće:

- Da li ti to mene izazivaš? Misliš stvarno da to ne mogu da uradim? E pa mogu! Žao mi je Vilijam i Kejt ali morala sam da je ukradem, jer me on izazvao! Sinoć nisam mogla da spavam, sad mi je mnogo lakše što sam to skinula sa duše.

Na Tviteru radio 1 BBC objavljen je i snimak razgovora lepe pevačice i voditelja a u nastavku pogledajte kako je to izgledalo...

Nakon što ste se slatko nasmejali, podsetite se kakav skandal je nedavno pogodio kraljvsku porodicu...

Naime, princ Endru, sin kraljice Elizabete povlači se iz javnosti nakon što je umešan u skandal u kom je navodno ulčestvao sa finansijerom Džefrijem Epstajnom. Kraljičin sin odbacio je optužbe da je imao seksualni odnos sa sedamnaestogodišnjakinjom sa kojom mu je sastanak ugovorio Epstajn, finansijer koji je inače izvršio samoubistvo u zatvoru u Americi.