Celebrity News

Аna Nikolić završila u bolnici!

Аna Nikolić završila u bolnici!

Ana Nikolić koja je ovih dana uživala u Maroku, a sav luksuz zamenila je bolničkom posteljom

Ana Nikolić prethodnih dana boravila je u Maroku i uživala u luksuznom rezortu u Marakešu koji je iznajmila za potrebe snimanja novog albuma. Koliko se dobro provodila i vredno radila, obaveštavala je svoje pratioce na Instagramu, međutim naporna snimanja, nedovoljan san u želji da sve ispadne perfektno, kuliminirali su kolabiranjem.

Ana Nikolić objavila video koji je zapalio Instagram! (video)

— Ona se sto puta dnevno presvuče, promeni šminku, frizuru, stajling, ma ne stiže ni da jede. Malo se spava, puno se radi i to je dovelo do toga da kolabira. Ana je perfekcionista, u stanju je da po sto puta dnevno ponovi istu scenu, pa umesto planiranih pet sati. Na snimanju se ostane i 15, a u međuvremenu ništa ne pojede, samo nazdravi sa ekipom i popije po koju čašicu da dođe sebi —rekao je izvor za “Svet” i dodao:

 

View this post on Instagram

 

#Sahara vibes Styling @__nikolaevna__elena Beach wear @dharma.beachwear Make up @bojanvukadinov Hair @stevansrules

A post shared by Ana Nikolić (@ananikolicofficial) on Jan 27, 2020 at 11:13am PST

— Kad se srušila na snimanju, stavili su je je u kola i odvezli u najbližu bolnicu. Doktori su je pregledali i konstatovali da je sve u redu, ali da joj je iscrpljen organizam. Dali su joj infuziju i prepisali terapiju. Naravno, odmor, što ona nije ispoštovala jer mora da završi sve planirano za te dve nedelje —tvrdi pomenuti izvor.

Ana Nikolić na plaži izgleda poput boginje, mnogi se pitaju da li je u pitanju fotošop! (foto)

Ana Nikolić definitivno je prethodnih meseci udarničkim tempom radila na sebi a sada i na svojim novim pesmama. Sa luksuzne lokacije Marakeš Ana Nikolić često je delila fotografije koje su njenu publiku ostavljale bez daha, a nebrojeno mnogo pohvala dobila je zbog svog novog fizičkog izgleda. Sa 35 kilograma manje, Ana Nikolić izgleda bolje nego na početku karijere a za sve to zaslužan je poseban režim ishrane koji je pomogao Ani da skine višak kilograma koji je dobila u trudnoći a i nakon rođenja ćerke Tare.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ana Nikolić (@ananikolicofficial) on Jan 27, 2020 at 1:07pm PST

Ana Nikolić pre Maroka sa Tarom posetila Tajland

Ana Nikolić sredinom januara meseca sa svojom ćerkicom Tarom uživa je u lepotama Tajlanda, a prethodno su, kako si pisali domaći mediji bile u Dubaiju.

– Ana je još prošle godine isplanirala da će čim snimi novi album sa Tarom otići na neku daleku destinaciju. Pošto nije mogla da se odluči gde će, otišla je na čak dve egzotične destinacije. Najpre su bile u Dubaiju, a zatim produžile u Tajland. Za hotele, hranu i prevoz Ana je iskeširala čak 20.000 evra. Spavale su u najskupljim hotelima. Ana je boravak u Dubaiju iskoristila za jedan veći šoping, gde je počastila i sebe i Taru brojnim krpicama. Sebe je ponovila odličnim komadima, koji joj sada sjajno stoje jer je dosta smršala. Čim se vrati sa odmora, objavljuje novi album i posvetiće se njegovoj promociji. Planira da počne i s nastupima, tako da joj je ovaj odmor preko potreban da napuni baterije i pripremi se za sve što je očekuje – rekao je izvor za “Informer”.

 

View this post on Instagram

 

???? ?? ???????? . . ?? . Mala sladak zivot voli nece da je #ljubav boli . . #newalbum #klinika #soon ✨

A post shared by Ana Nikolić (@ananikolicofficial) on Dec 10, 2019 at 8:43am PST

Ana Nikolić koja je više puta imala priliku da poseti Tajland i uživa u ćarima ovog egzotičnom mesta, istakla je da joj posebno prija tajlandski tretmani i masaža, ali i njihova tradicionalna kuhinja ...

Jelovnik Ane Nikolić: Evo kako je pevačica oslabila 35 kilograma

– Više ne mogu da zamislim da jednom godišnje ne posetim tu divnu zemlju. Toliko sam se navikla na boravak tamo da kad sletim na Puket, imam utisak kao da stižem među prijatelje. Dani koje provodim su prepuni uživanja, a osim fenomenalne klime koja mi neizmerno prija, obožavam i njihovu začinjenu hranu, sveže i veoma slatko voće, kao i kokosovo mleko. Fantastičnom ugođaju doprinosi i predivno more, kao i plaže od najfinijeg peska, na kojima provodim po ceo dan – rekla je Ana Nikolić.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ana Nikolić (@ananikolicofficial) on Jan 16, 2020 at 1:47pm PST