Celebrity News

Šta se desilo: Kaja Ostojić raskinula sa hrvatskim fudbalerom?

Šta se desilo: Kaja Ostojić raskinula sa hrvatskim fudbalerom?

Kako prenose domaći mediji, Katarina Kaja Ostojić navodno je raskinula sa hrvatskim fudbalerom Mateom Pavlovićem posle dva meseca veza.

Kako se navodi, sve se dogodilo dok je pevačica boravila kod njega u Parizu, gde fudbaler trenutno živi, piše "Srpski telegraf".

Naime, pevačica je navodno spakovala kofere i vratila se u Brisel, gde je inače nastavila da živi nakon razvoda od di-džeja Džuniora Džeka, kaže izvor pomenutog lista.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by K A Y A (@kaya_ostojic) on Oct 6, 2019 at 4:29am PDT

Podsećamo, Kaja Ostojić nedavno  je gostovala u jednoj emisiji gde je govorila o razvodu sa Džunior, sa kojim je nakon osam godina prekinula ljubavni odnos.

– Mi smo pogrešili što nismo to odmah podelili sa javnošću. Jedino je tačno da smo se razveli od svih priča. Nismo se još sudski razveli ali više od 2 meseca nismo zajedno. Ja nikad nisam želela da svojim prezentovanjem tužne priče skupljam poene kod ljudi, ali u šali umem da kažem “imam neke čireve na želudcu koji će mi ostati” – rekla je Kaja u oktobru.

Nedugo zatim Kaja se pojavila i na jednoj proslavi u Beogradu sa novim dečkom Mateom sa kojim je ubrzo posle rastanka od muža uplovila u vezu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by MaTeO PaVLoViĆ (@matteo4pavlovic) on Oct 1, 2019 at 12:52pm PDT

- Celo veče su sedeli za istim stolom, veselili se uz muziku i nazdravljali. Bili su presrećni i veseli, te su svi pristuni imali prilike da vide koliko su zaljubljeni. Mnogi su se iznenadili kada su videli Kaju sa novim dečkom, s obzirom na to da znaju da je tek nedavno prekinula svaki odnos sa Džuniorom, ali kada su videli koliko ga gleda zaljubljeno znali su da je u pitanju prava ljubav - preneo je "Blic" tada.

Zbog čega je došlo do raskida, ostaje da vidimo.