Celebrity News

Šarliz Teron u iskrenoj ispovesti: Nije me sramota što je moja majka ubila mog oca!

Šarliz Teron u iskrenoj ispovesti: Nije me sramota što je moja majka ubila mog oca!

U novom intervjuu za NPR Šarliz Teron rekla je da se “ne srami” da priča o noći kad je njena majka u samoodbrani ubila njenog oca.

Naime, u iskrenoj ispovesti lepa glumica otvoreno je govorila o ovom incidentu koji joj je, kao petnaestogodišnjem detetu, zauvek promenilo život.

- To nasilje u porodici je nešto što delim sa puno ljudi i nikako nije me sramota da razgovaramo o tome što je moja majka uradila, jer mislim da što više pričamo sve više shvatamo da nismo sami ni u čemu. U mom slučaju to je priča o odrastanju s zavisnikom i o onome šta ta zavisnost učini čoveku – rekla je Šarliz.

Šarliz Teron otkrila da prolazi kroz TEŠKO I HAOTIČNO ŽIVOTNO RAZDOBLJE

Ubistvo njenog oca okarakterisano je kao samoodbrana canje u supruga okarakterizirano kao samoodbrana a u nekim od ranijih intervjua svoju vezu sa ocem opisala je kao krajnje nezdravu.

- Moj otac je bio vrlo bolestan čovek. Ceo život je bio alkoholičar. Bila je to prilično beznadežna situacija. Naša porodica je nekako zaglavila u svemu tome. A svakodnevna nepredvidivost života s zavisnikom stvar je s kojom sedite i koja je ugrađena u vaše telo i um do kraja života. Mislim da je moja porodica bila neverovatno nezdrava. Naravno, volela bih da se ta noć nikad nije dogodila, ali nažalost to se događa kad ne dođete do korena ove vrste problema.