Celebrity News

Prvi put u javnosti: Upoznajte zanosnu Sandru, devojku Viktora Živojinovića! (foto)

Prvi put u javnosti: Upoznajte zanosnu Sandru, devojku Viktora Živojinovića! (foto)

Sinoć je u "Bitefu" održana premijera predstave "Lepa Brena prodžekt", a pevačicu igrale su četiri glumice različitih generacija - Jovana Gavrilović, Tamara Krcunović, Jasna Đuričić, Jelena Ilić i jedan glumac Ivan Marković, dok su za režiju zaduženi Olga Dimitrijević i Vladimir Aleksić.

Ovom prilikom, prisustvovala su velika poznata imena kako iz glumačke tako i iz pevačke sfere.

Luka Raco, Nataša Ninković, Jelisaveta Orašanim, Ana Bekuta i mnogi drugi došli su da svojim prisustvom upriliče ovaj trenutak, ali to svakako nije sve.

Najmlađi član porodice Živojinović, ovom prilikom pojavio se sa prelepom devojkom Sandrom Miljaković i reklo bi se da je ovo prvi put kako ovo dvoje mladih ljudi, vidimo zajedno u javnosti.

Njih dvoje, pozirali su i sa Lepom Brenom pre ulaska na predstavu.

Podsetimo se:

Kako se svojevremeno pisalo, izgleda da je Viktor Živojinović rešio da se skrasi pokraj Anđele Šimšić, koja je na svom Instagram profilu objavila sliku na kojoj se grli sa Breninim sinom.

- Muž puž - napisala je Anđela u opisu slike koju je podelila sa pratiocima, a Viktor joj je brže bolje uzvratio emotikonima srca.

Inače, Viktorova nova devojka je blogerka, a kao što možete da vidite veoma je atraktivna. Obožava da se slika i redovno objavlje fotke na svojim profilima.