Celebrity News

Anabela iskreno o poseti Andreju Atijasu na klinici za lečenje od alkoholizma

Anabela iskreno o poseti Andreju Atijasu na klinici za lečenje od alkoholizma

story

Kako pišu domaći mediji, Andrej Atijas bivši suprug pevačice Anabele Atijas, trenutno se nalazi na klinici za odvikavanje od alkohola.

Ovim povodom oglasila se i Anabela koja je otkrila u kakvom je trenutnom stanju njen bivši muž...

- Jako sam ponosna na njegovu odluku da promeni svoj život i ostavi iza sebe loše navike. Bila sam i uvek ću biti velika podrška ljudima koji znaju da cene ljude kojima je stalo do nečije sreće. Andrej je i te kako zaslužio da mu budem podrška, kao što je i on meni bio kada mi je bilo teško. On se već mesec dana nalazi na klinici za odvikavanje. Prošlo je ono najgore i ostao je pri svom stavu da treba da stavi tačku na takav život. Uskoro izlazi kao potpuno zdrav i hvala Bogu srećan, mlad i perspektivan muškarac - rekla je Anbela i dodala:

- Do sada je sve na prijateljskoj bazi jer je to za mene nešto najvažnije. Bitno je održati kvalitetan odnos, ali ne znam šta nosi vreme. Ne bih da očekivanjima upropastim jedan stabilan i kvalitetan odnos kakav imamo. Bitno je da oboje znamo da smo tu jedno za drugo kad je to najpotrebnije - otkrila je Anabela za Blic.

Podsetimo se:

Poznata pevačica i Andrej Atijas razišli su se pre nekoliko meseci, ali bez obzira na ove okolčnosti njih dvoje su ostali u prijatlejskim odnosima. Iz braka imaju čerkicu Blanku, a Anabela je i tokom braka kao i posle razvodi više puta iscitala da je Andrej savrpen otac.