Celebrity News

Ana Bebić otkrila da li priželjkuje dečaka ili devojčicu

Ana Bebić otkrila da li priželjkuje dečaka ili devojčicu

Pevačica kaže da će bez obzira na to što je u petom mesecu trudnoće nastaviti da radi na novim pesmama, da pol bebe još uvek ne zna, ali kako bi volela ponovo da dobije dečaka koji će, poput njenog prvenca Matije, ličiti na tatu Ivana Đolić

Sa pevačicom Anom Bebić (33) poslednji put smo razgovarali nakon njenog porođaja i tada nam je otkrila da priželjkuje dve stvari: povratak na estradnu scenu i da sinu Matiji (1) podari brata ili sestru. Nije prošlo ni pola godine, obe želje istovremeno su joj se ispunile. Neposredno nakon što je saznala da je u blagoslovenom stanju, počela je rad na novoj numeri "Avet" za koju je uradila i spot. Suprug Ivan Đolić u potpunosti ju je podržao u toj odluci, stoga lepu Metkovčanku uskoro očekuje promocija pomenute pesme i rad na novom singlu koji će objvaiti pošto se porodi.

– Muziku i anranžman radio je Nemanja Miletić, dok je deo teksta priredio Marko Mandić. Pesma je mračna, ali melodijski brza. Međutim, baš ta kontradiktornost dopala mi se na prvo slušanje. Dugo sam razmišljala da li da sačekam da rodim drugo dete pa da je objavim, ali onda sam došla do zaključka da mi muzika mnogo nedostaje i da neću moći toliko da čekam. Planiram promociju, ali i rad na novoj pesmi.

Ana Bebić ODUŠEVILA PORODIČNIM PLANOVIMA, ali i progovorila o problemima u trudnoći

Da li to znači da se odlično osećate i nemate jutarnje mučnine?

Prva tri meseca imala sam baš jake mučnine. Osim toga, omiljene slatkiše i jutarnju kafu nisam mogla da okusim. Sada je sve mnogo lakše. Ne znam da li to ima veze s tim što moram da brinem o Matiji, te je sva moja pažnja usmerena ka njemu, ali čini mi se da nelagodnosti u drugoj trudnoći jednostavnije prevazilazim.

Znate li pol deteta?

Mada sam u zagazila u peti mesec, još uvek tu informaciju nemam. Beba se na prošloj kontroli tako namestila da pol nikako nije mogao da se vidi, te se nadam da će nam uspeti sledeći put. Ako bih mogla da biram, mislim da bih se opredelila opet za dečaka. U tom smislu već imam iskustvo, dok bih u slučaju devojčice sve iznova morala da učim (smeh).

https://www.instagram.com/p/BvBqgmjAkh_/

Nosite li još uvek staru garderobu ili ste kupili trudničke stvari?

Oversize stvari oduvek su sastavni deo mog garderobera, bar kada je reč o haljinama, majicama i duksevima, pa u tom pogledu ništa nisam menjala. Takođe, još uvek mogu da uđem u svoje pantalone. Neke, doduše, u delu pojasa moram da vežem gumicom, ali videćemo do kada ću moći tako.

Da li ste, kako bi se nakon porođaja što pre vratili u formu, korigovali ishranu?

Promenila sam je već po rođenju prvog deteta. U obroke sam uvrstila više voća, povrća i ribu. Naravno, pošto sam sad u drugom stanju, povremeni odlazak u "mekdonalds" je dozvoljen (smeh).

Kao trudnica i mama jednoipogodišnjeg dečaka, preferirate li udobniju obuću?

Obožavam patike. Ne znam ni sama koliko pari imam. I pre Matije sam ih nosila, a sada s njim koji stalno nešto pipka, trči i istražuje posebno mi znače. Nezavisno od mog trenutnog stanja, volim ravnu obuću dok su mi visoke potpetice poslednji izbor. Nakon sat vremena u njima toliko mi oteknu noge da onda nastaje borba. Žao mi je zbog toga, jer u njima izgledam ženstvenije.

Nastojite li sina uvek da stilizujete ili vam je najvažnije da je čist i uredan?

Nedavno sam shvatila da mi je draže da njemu kupujem garderobu nego sebi, stoga se uvek trudim da ga drugačije obučem. Puštam mu kosicu, pa sada liči na tatu kada je bio u njegovim godinama. Na mene, nažalost, ima samo uši (smeh).

https://www.instagram.com/p/Bn_XWvNlkeT/

Kada ste neodlučni, koga najčešće pitate za modni savet?

Sestru Zrinku. Često fotografišem kombinaciju, pošaljem joj, pa ako aminuje, onda sam mirna jer znam da sam obukla pravu stvar.

Konsultujete li se u tom pogledu i sa suprugom?

Njega to ne zanima mnogo, mada voli da mi udeli kompliment ako mu se moja odevna kombinacija dopada.

Nedavno vam je bila druga godišnjica braka, kako ste je obeležili?

Otišli smo u bioskop, pa na toplu čokoladu.