Celebrity News

Edita Aradinović DRASTIČNO SMRŠALA, pevačica ne jede!

Edita Aradinović DRASTIČNO SMRŠALA, pevačica ne jede!

story

Pozanata pevačica Edita Aaradinović, bivša članica grupe "Ministarke" zbog svog predanog rada za show "Tvoje lice zvuči poznato" smršala je čak deset kilograma.

Iako poznata po svom predanom radu i vrednoći, Edita je ipak zbog ovog učestvovanja bila pod velikom tenzijom i stresom. Danonoćno je vežbala, trudila se i u nekom momentu, kako se piše, zaboravila da jede.

- Edita je zaista želela da sve imitacije iznese na najbolji mogući način, a zbog toga je bila pod velikom tenzijom i stresom. Dešavalo se da danonoćno vežba i zaboravi da jede, zbog čega je mnogo izgubila na kilaži. Zbog velike želje da sve uradi kako treba bila je konstanto pod stresom, a da toga nije ni bila svesna - prepričava izvor blizak pevačici i dodaje:

- Tek kada je pre par dana uzela da proba neke svoje stvari shvatila je da je drastično smršala. Čak i veličina XS joj je velika, zbog čega je sada rešila da pripazi na zdravlje.

Edita je ove navode iskreno prokomentarisala:

- Istina je da sam smršala, protekli period mi je bio pomalo naporan, ne samo zbog TLZP-a već i zbog rada na novoj pesmi “Soba”. Recimo, najteža mi je bila za imitaciju Bijonse, ali nakon toga sam rešila da malo više uživam u šouu i da se ne opterećujem sitnicama. Iako na sceni to sve izgleda mnogo lakše, zapravo je potrebno mnogo truda i znoja da se sve iznese na profesionalnom nivou - objasnila je Edita.

Omiljena Editina beauty rutina otkriva TAJNU njene lepote: Ona koristi nekoliko MAGIČNIH SREDSTAVA koje vas neće puno koštati!