Celebrity News

Đole Đogani o kolegama: Milica Pavlović glumi najjaču zvezdu, s Rastom ne pričam, Karleušu gađaju kao metu

Đole Đogani o kolegama: Milica Pavlović glumi najjaču zvezdu, s Rastom ne pričam, Karleušu gađaju kao metu

U iskrenom intervjuu za Svet Đole Đogani, najpoznatiji i najuspešniji denser 90-ih iskreno je progovorio o svojim kolegama.

Naime, svoje iskreno mišljenje izneo je veoma kategorično a sa nekim ličnostima istakao je da čak i ne razgovara.  Budući da je poznat kao neko ko oštro brani svoje stavove i mišljenje, tako je bilo i ovoga puta te nikog "nije štedeo".

O Milici Pavlović koja je danas, pa reklo bi se, jedna od najvećih zvezda mlađe generacije, Đole je istakao da ona "glumi najjačku zvezdu". Na novinarsko pitanje ko mu se sa javne scene ne javlja, odgovorio je:

- Ova Milica Pavlović, koja glumi najjaču zvezdu, stavi naočare i nikoga ne vidi - bio je iskren Đogani.

Na pitanje o najpoznatijoj divi Jeleni Karleuši, sa druge strane imao je pozitivno mišljenje:

- Savršeno izgleda na sceni, sve ima. Ne razumeju nju Balkanci. Gađaju je kao metu u cirkusu. 

Budući da je estrada puna sujete i retko dobrih kolega, Đole je istakao da sa Stefanom Đurićem Rastom ne razgovara:

- Mi ne pričamo. Kupio sam od njega pesmu. Zamolio sam ga da promeni nešto. Jer ako sam ja taj koji traži pesmu i plati je, valjda se pitam nešto. On to nije hteo i rekao je: "Ako ti se sviđa pesma, uzmi je, ako ne, ne moraš. Ja neću da menjam ništa."  

A, kako bi to izgledalo da se najupešniji plesač ne dotakne teme nečijeg talenta za ritam i ples. Upravo je to uradio i izneo činjenice o Zdravku Čoliću, za kog se i inače spekuliše da je totalni antitalenat za igru.

- Jeste, on to i sam priznaje. Na počecima imao je velikih problema sa Lokicom Stefanović. Morao je da igra na sceni kao neke velike filmske zvezde. On se trudio da skida te pogrete, ali je delovalo nezgrapno. Jedino koga mogu da pohvalim da je izuzetna igračica a da je pevačica je Dragana Mirković. Ona je ladno mogla da stane pored mojih igračica i da se ne vidi razlika - bio je iskren Đole a na pitanje o Ceci i njenom plesačkom talentu rekao je samo da ona nikad nije igrala.

Podsetimo se:

Vesna i Đole Đogani godinama važe za jedan od najskladnijih bračnih parova na estradi, a kako kažu, u njihovom braku nikada nije bilo mesta za sukobe ili ljubomoru kojom bi sputavali jedno drugo.

Naime, Vesna Đogani je na svom Instagram profilu objavila fotografiju na kojoj ona i njen muž stoje u kupatilu u provokativnom izdanju, što je iznenadilo njhove pratioce.

Vesna je na fotografiji pokrivena peškirom u donjem delu tela, a gole grudi je prekrila rukama, dok poznati denser pozira ispred supruge, reklo bi se, skroz nag…

Pogledajte na narednoj strani kako danas izgleda jedan od najboljih densera...

https://www.instagram.com/p/B6JbfTHFgBy/?utm_source=ig_embed