Celebrity News

Šokirala izjavom o braku: Sanja Marinković priznala da li se razvodi

Šokirala izjavom o braku: Sanja Marinković priznala da li se razvodi

Sanja Marinković nedavno je zbunila i šokirala sve gledaoce emisije “Amidži šou” kada je gostovala kod kolege Ognjena Amidžića sa kojim je pričala o “potencijalnom razvodu”.

Voditeljka je sada rešila ovo da razjasni, pa je priznala da li se rastaje od supruga.

Sanja Marinković: Da li će ljubav pobediti strah od odlaska vreme će pokazati

- Moj suprug i ja smo se uzeli kada je Strahinja imao 4 godine, tako da ni tada nisam tražila nikakvu garanciju koliko će ljubav i sreća trajati. Nikada nisam bila tip žene koji će očekivati da sve suprug donese i prinese. Ali isto tako znam da nemam vremena ni želje da sledim zapovesti bračnog života - rekla je Sanja za "Alo" i demantovala navode da se razvodi:

- Ne razvodim se, od toga nema ništa. Niti sam se razvela, niti ću se razvesti.

Inače, Sanjina izjava koja je nedavno zbunila sve, glasila je ovako:

- Teme koje se tiču ljubavi su izuzetno osetljive. Mogu samo da kažem da, kao i većina nas pred Novu godinu pravim spiskove, a na tom spisku su mi želje vezane za posao, majčinstvo, zdravlje i naravno želje za ljubav. Želim da u 2020. godini budem najvoljenija žena, od jutra do večeri, e sad da li će to biti u braku ili ne, to ću da razmislim.

Podsetimo, Sanja i njen suprug Aleksandar upoznali su se na poslu kada je došla da pogleda prvu emisiju koju je vodila zajedno sa Milanom Kalinićem. Tada se dogodila ljubav na prvi pogled koja i dan danas traje, piše pomenuti list.