Celebrity News

Dea Đurđević otkrila kako je izgledao njen susret sa Sinišom Mihajlovićem, pa progovorila o svojoj poslednjoj operaciji

Dea Đurđević otkrila kako je izgledao njen susret sa Sinišom Mihajlovićem, pa progovorila o svojoj poslednjoj operaciji

TV lice Dea Đurđević, koja je početkom godine imala tešku povredu u kojoj je zamalo ostala bez ruke, a od koje se još oporavlja, novo je lice u Fudbalskom savezu Srbije.

Voditeljka je tako nedavno prisusustvovala dodeli Zlatne lopte u Narodnom pozorištu. Dea je tada imala priliku da se upozna sa fudbalskom legendom Sinišom Mihajlovićem, koji je nedavno završio novu fazu lečenja od leukemije koja mu je ustanovljena u julu ove godine nakon rutinskog lekarskog pregleda.

- Siniša i ja smo iz daljine pružili jedno drugom podršku, on nam je mahao i poslao poljupce. Poslao je sjajnu poruku. Nije mogao da prilazi svima da ne bi dobio neku infekciju, zato je nosio masku, ali svakako izgleda srećno i hrabro. Svi smo bili inspirisani njegovom energijom! - rekla je Dea u "Vikend specijalu", pa zatim otkrila i šta se dešavalo u njenom životu dok je bila odsutna sa posla.

- Imala sam još jednu operaciju, još jednu u nizu. Nadam se da je poslednja, ova je bila neplanirana, ali su sve lekari sa VMA videli na vreme, tako da je sve dobro prošlo - zaključila je ona.

Podsetimo, predsednik FSS Slaviša Kokeza angažovao je Deu na poslovima promocije srpske kuće fudbala, omogućivši joj da i dalje bude na raspolaganju TV kući za koju radi, a polovinu radnog vremena provodiće u Savezu, piše "Blic".