Celebrity News

Naslednica Mire Škorić krenula je očevim stopama, a evo šta o tome kaže pevačica

Naslednica Mire Škorić krenula je očevim stopama, a evo šta o tome kaže pevačica

Ćerka poznate pevačice Mire Škorić, Milica, nikada nije volela medijsku pažnju koju njena mama ima, ali joj je rado aplaudirala na koncertu iz prvog reda, kada je obeležavala tri decenije svoje karijere.

- Ona je morala da prisustvuje koncertu. To je realno, ali Milica je neko ko apsolutno ne voli medije. Ona se odlučila za neki svoj put i neki svoj životni pravac, a to su ozbiljne studije, medicina - ispričala je u "Premijeri" Mira, prenosi "Kurir".

Mira se u pomenutoj emisiji dotakla i njenog prijateljstva sa Željkom Bebekom i njihovog zajedničkog dueta. Malo ko je očekivao da će se poznati pevač popeti na binu u Sava Centru i ukrstiti glasove sa Mirom na njenom jubileju.

Mira Škorić o najtežoj borbi u životu: NAJBLIŽI PRIJATELJI SU ME ŽIVU SAHRANILI, a Dragana Mirković je prva došla u bolnicu

- Ja nisam planirala goste... Mislim, realno... Tako je zamišljen koncert da ja prepevam svoje pesme. Kada su me pozvali Ružica i Željko, oni su me pozvali da me ispoštuju kao prijatelja. Mi se znamo 20 godina. Taj duet je jako lepo prošao. Mi smo puno nastupali i meni je velika čast što sam snimila pesmu sa jednom takvom veličinom - istakla je pevačica.

Podsećamo, Mira je nedavno bila u središtu pažnje medija kada je došla u sukom sa Nedom Ukraden.

Naime, Neda je tražila da se popravi ton na snimanju novogodišnje programa Javnog servisa Srbije, pošto se loše čuje, nakon čega je Mira navodno prokomentarisala kako “nema potrebe da se gubi vreme i da se snimanje prekida zbog takvih stvari, pošto svi negde žure”.

Šta su dve pevačice rekle o ovome, potražite OVDE