Celebrity News

Voditeljka Minja Miletić u drugom stanju!

Voditeljka Minja Miletić u drugom stanju!

story

Popularna voditeljka koju su svojevremeno nazivali i "čelična lejdi" danas je za domaće medije potvrdila lepe vesti - trudna je!

Naime, voditeljka Minja koja već jedno vreme nije na malim ekranima, sada je otkriveno i šta "stoji iza toga".

- Da, tačno je, trudna sam. Ovaj period ću posvetiti sebi i uživanju u trudničkim danima. Nakon 20 godina rada na televiziji, došlo je vreme za najlepšu pauzu koju sam mogla da zamislim - kaže popularna novinarka.

Na pitanje da li joj nedostaje televizija Minja odgovara potvrdno, ali dodaje da i dalje pomno prati dešavanja i da je o svemu informisana.

- To ne znači da sam van informativnih tokova, već naprotiv, redovno i na dnevnom nivou pratim politčka dešavanja kako ne bih izgubila ritam - kaže Minja.

Minja Miletić: Zbog posla nemam vremena za porodicu

Zbog mog posla trpi moja porodica

Svojevremeno za Blic.rs pričala je i da su za profesiju kojom se bavi, neophodna razna odricanja. To je na svojoj koži osetila i voditeljka jutarnjeg programa televizije N1 Minja Miletić.

– Mnogo sam zauzeta, to je istina. Zbog mog posla trpi moja porodica, prijatelji, nemam vremena za sve, ali sve je stvar dobre organizacije. Meni dan počinje u pet ujutru, kada mnogi ljudi spavaju, pa ja tu uspem da ugrabim malo više vremena za sebe. Mada, kada se nešto hoće, to se i može, pa se trudim da nađem vremena za sve – priznala je Minja.