Celebrity News

Druga šansa za ljubav: Emina Jahović se vratila Mustafi Sandalu?

Druga šansa za ljubav: Emina Jahović se vratila Mustafi Sandalu?

Kao bomba, nedavno je odjeklnula vest da je popularna pevačica Emina Jahović stavila tačku na turbulentnu romansu sa turskim biznismenom Sadetinom Saranom.

Međutim, ako su neki mislili da lepa pevačica tuguje, ispostavilo se ipak da nije tako.

Naime, kako pišu domaći mediji, nekoliko nedelja nakon što je ostavila milijardera, Emina Jahović kako se spekuliše, vratila se bivšem mužu, turskom pevaču, Mustafi Sandalu, navodi "Informer".

Atraktivna pevačica se navodno pomirila sa bivšim mužem, sa kojim ima dva sina, a ovome još uvek ne govore javno.

https://www.story.rs/flash-news/vesti/emina-jahovic-nakon-raskida-od-sadetina-izgleda-sasvim-drugacije-odlucila-se-na-ovu-drasticnu-promenu-foto/

- Rešili su da daju još jednu šansu svojoj ljubavi. Nedavno su se videli na večeri, o svemu porazgovarali i shvatili da među njima i dalje postoje emocije - rekao je neimenovani izvor za gore pomenuti list.

Podsetimo se...

Emina jedva čeka da u novoj knjizi  pročita pasuse o sebi!

Pre nekoliko dana kako je javila emisija "Ekskluzivno", turski pevač Mustafa Sandal saopštio je svojoj bivšoj supruzi i koleginici iz Srbije Emini Jahović da je rešio da stavi na papir detalje o svom životu.

Navodno, Sandal je pevačicu nazvao najvažnijom ženom u životu.

Zanimljivo mi je to što je Mustafa rešio da napiše knjigu o svom životu. On to i zaslužuje jer ima jako duge godine karijere i veoma intenzivnog i zanimljivog života. Meni je drago, iako nisam pročitala o čemu se radi, možda postoje i neke kritike, ko zna? Videćemo šta je u pitanju. Očekujem da će tu biti i koja lepa reč za mene. Jedva čekam da izađe. Rekla sam da neću čitati pre nego što se to desi — iskrena je Emina.