Celebrity News

Filip Krajinović "prošetao" novu devojku (foto)

Filip Krajinović "prošetao" novu devojku (foto)

Prvi put u javnosti sa novom devojkom

Srpski teniser Filip Krajinović, sinoć je bio na koncertu Željka Samardžića u Centru "Sava", a uprvo ovo bio je razlog da izvede svoju devojku na romantičan sastanak, ali i iznenadi javnost svojom novom izabranicom.

Naime, iako smo imali prilike mladog zavodnika na društvenim mrežama da vidimo sa devojkama, ovo je prvi put da ga vidimo u javnosti sa nekim još od kad je raskinuo sa voditeljkom Ninom Radulović.

Iako u njegovu izjavu "da i ne voli baš nešto pevačice", nikog nije poverovao, Filip je ovim ipak stavio tačku na razne glasine koje su ga povezivale sa poznatim cicama kao što su Milica Pavlović, Jelena Rozga, pa čak i mlada Anastasija Ražnatović.

Podsećamo, nedavno su naši teniseri sa suprugama otišli na prelepe Maldive, a pored bračnog para Tipsarević, Troicki, kao i Dušana Lajović i njegova lepša polovina Lidija Mikić, našao se i Fili Krajinović. I dok su se svi hvalili fotografijama sa svojim lepšim polovinama, Filip je, sada se čini, svoju izabranicu vešt sakrio. Više o tome pročitajte OVDE.

Filip Krajinović sa svojom novom izabranicom

Promenio taktiku

Za razliku od njegovih ostalih veza, fotografiju sa novom devojkom Filip još uvek nije postavio na Instagram, pa dok čekamo da lepa brineta bude i tamo, za sada znamo samo kako izgleda.

Inače, zgodni teniser je letos pričao o svom Instagram nalogu na kojem, kako kaže, ima mali broj pratilaca, “ali pravih”, a priznao je i da su među njima devojke koje se ne libe da pošalju poneku vulgarnu poruku.

– Imam oko 25.000 pratilaca, ali moji pratioci su pravi, ne lažni. Postoje ljudi koji imaju po sto, 150.000 pratilaca, ali kupljenih – rekao je tada Krajinović za “Alo VIP” i otkrio da li odgovara pratiocima na poruke i komentare.

– Nemam vremena da odgovaram, nešto pročitam, nešto ne, na nešto odgovori, na nešto ne… ima svega tu, pa i vulgarnih poruka – rekao je teniser i odgovorio šta radi kada mu neka devojka pošalje fotografiju na kojoj je gola.

– Paaa… ako preteraju blokiram – priznao je Filip i rekao da to uglavno uradi i ako mu se ta devojka svidi.

Raskid sa Ninom Radulović

Podsećamo nakon raskida sa lepom voditeljkom 2018. godine Filip je rekao:

– Ostali smo u dobrim odnosima. Ninu veoma poštujem, rado se sećam naših trenutaka. Mnogo sam naučio u toj vezi, verujem da je i ona. Nije nam razlika u godinama predstavljala problem, različiti prioriteti i životni ritmovi su nas razdvojili. Uvek ću je podržavati, šta god bude trebalo, biću tu za nju - ispričao je jednom prilikom Filip za magazin "Gloria".