Celebrity News

Ponovo postaje voditeljka: Ana Sević u novom projektu?

Ponovo postaje voditeljka: Ana Sević u novom projektu?

Nova poslovna ponuda na početku nove godine

Pevačica i voditeljka Ana Sević mogla bi novu godinu da započne u velikom stilu.

Naime, poznata dama za koje možemo reći da je jedno od zaštitnih lica emisija "Zvezde Granda" i "Neki novi klinci", a koje su u okviru "Grand" produkcije, navodno je dobila ponudu da se vrati voditeljskom poslu i to na "Hepiju", piše domaći mediji.

Verenica Darka Lazića iznenadila fotografijama sa Lorenom: Šta će reći mama Ana Sević?

Kako se navodi, ova lepotica bi vodila novu zabavnu emisiju koja je u pripremi.

- Ana je posao voditelja odlično obavljala dok je vodila "Zvezde Granda" i emisiju "Neki novi klinci", pa su čelnici TV Hepi došli na ideju da joj uskoro ponude da preuzme jedan novi format u ovoj kući. Ona je dovoljno poznata i atraktivna, a pošto joj je posao pevačice utihnuo i nema nastupe, veruju da bi možda prihvatila ovaj angažman jer bi mogla sve da postigne - rekao je izvor za "Kurir" i dodao:

- Na Hepiju su vrlo zagrejani za ideju da se ona pridruži njihovom timu, smatraju da je Ana baš dobra u tome i da joj taj posao bolje ide. Projekat je primamljiv, pa se nadaju da neće odbiti.

Pevačica i voditeljka se još uvek nije oglašavala na ovu temu.

Turbulentan ljubavni period ostavlja u ovoj godini

Inače, Ana je nedavno imala turbulentan ljubavni period kada je raskinula sa partnerom biznismenom Danielom Nedeljkovićem.

Međutim, nakon što su shvatili da ne mogu jedno bez drugog dali su ljubavi novu šansu.

– Ana je uvek govorila da je Daniel nešto najbolje što je moglo da joj se desi nakon razlaza od Darka, ali takođe, posle određenog vremena njihove veze, stvari nisu funkcionisale na najbolji način. Daniel je imao neke druge prioritete, a Ana mu je jasno stavila do znanja šta želi, a šta ne. Budući da su im se mišljenja u nekom trenutku veze mimoilazila, Sevićeva je odlučila da ga ostavi, ali mu nije zamerala što u tom trenutku nije bio spreman da joj kaže da je pogrešio. Ostali su prijatelji, bili su tu jedno za drugo, ali o pomirenju tada nije bilo reči. Ipak, situacija se u međuvremenu promenila - rekao je izvor ranije za domaće mediji.

I sama Ana nakon ovoga je rekla:

- Nekada ljudi treba da se raziđu da bi shvatili da ne mogu jedno bez drugoga – rekla je Ana.