Celebrity News

Opra Vinfri otkrila zašto se nikada nije udala

Opra Vinfri otkrila zašto se nikada nije udala

Nakon tridesetjednogodišnje veze Opra Vinfri i Stedman Grejem ne nameravaju da stupe u brak. Šezdesettrogodišnja voditeljka saopštila je svetu da su i ona i njen dečko savršeno zadovoljni tom odlukom.

U intervjuu za septembarski Vogue voditeljka je govorila o svojoj vezi. Upitana šta ju je dugogodišnja veza nekrunisana brakom naučila o ženama u današnjem društvu, Opra je odgovorila: "živeti život po sopstvenim uslovima".

Televizijska voditeljka je dodala da Grejem i ona nikada nisu ozbiljno razgovarali o braku, jedini put kada je bilo reči o ovoj temi jeste momenat kada ga je Opra upitala šta bi se dogodilo kada bi se ikada venčali.

- Ne bismo bili zajedno - odgovorio je.

- Ne bismo ostali zajedno, jer brak zahteva drugačiji način postojanja na ovom svetu. Njegovo tumačenje toga kako izgleda biti suprug i šta uloga žene podrazumeva prilično su tradicionalni, a ja u to ne bih mogla da se uklopim - rekla je Vinfri.

Iako je do sada bilo mnogo nagađanja i pisanja da se voditeljka udala, ona i njen partner i dalje čvrsto stoje iza svojih tvrdnji.