Celebrity News

Veza kratkog daha: Ana Mihajlovski ostavila Vuka Kostića?

Veza kratkog daha: Ana Mihajlovski ostavila Vuka Kostića?

Iako su tek nedavno u javnost dospele informacije da su se voditeljka Ana Mihajlovski i glumac Vuk Kostić zaljubili i da su zajedno, sad je obelodanjeno da su navodno i raskunuli, prenose domaći mediji.

Vuk Kostić OTKRIO SVOJU NAJVEĆU ŽELJU, a nije vezana za posao!

Naime, kako se navodi Ana je stavila tačku na vezu sa umetnikom i otišla u Ameriku sa bivšim suprugom vlasnikom "Emoušna" Goranom Stamenkovićem.

Navodno je voditeljka Vuka ostavila nakon samo dva meseca zbog čestih svađa koje su imali, piše list "Informer".

- Sve je bilo super dok u javnost nije isplivalo da su zajedno. Vuku se nije dopalo što ga povezuju sa voditeljkom koja iza sebe ima dva propala braka i troje dece, pa joj je rekao da treba da povedu računa da ih paparaci ne uslikaju - ispričao je izvor za pomenuti listi i dodao da je Ana predložila da naprave pauzu, za koju Vuk nije bio za to.

- Anu je sve to iznerviralo pa je odlučila da stavi tačku. Nerviralo joj je i što je Vuk stalno hteo da budu kod kuće, a ona voli da izlazi sa drugaricama - dodao je izvor i otkrio da je par raskinuo u jednom restoranu.

Ana je ubrzo nakon toga spakovala kofere i sa bivšim suprugom i njihovom ćerkom Ivom otputova u Njujork.

Ana Mihajlovski više nije mršava, nabacila je koji kilogram i izgleda perfektno! (foto)

Podsećamo, kako su nedavno preneli domaći mediji, Ana Mihajlovski i Vuk Kostić su se navodno upoznali preko zajedničkog prijatelja – u lovu.

– Ana je iz znatiželje krenula u lov i tamo je videla Vuka. Oni su celi dan provelii zajedno, a uveče su razmenili brojeve telefona. Pošto su varnice odmah sevnule, ubrzo su se dogovoriili i da se vide. Posle nekoliko susreta shvatili su da između njih ima jake hemije i započeli su vezu – rekao je neimenovani izvor pomenutom listu i dodao da su navodnu vezu Ana i Vuk neko vreme krili i od prijatelja i da su se “tek nedavno opustili i počeli da izlaze po restoranima i kafićima, jer su shvatili da to nije prolazna strast, već da su se zaljubiili jedno u drugo” - rekao je tada izvor.

Ni Ana ni Vuk nisu se oglašavali na ovu temu. Glumac je samo na pitanje novinara da li su u vezi ranije prokomentarisao “da neće ništa da potvrdi ni demantuje”.