Celebrity News

Srećna porodica: Sara Jovanović oduševila sve fotografijom sa svojim dečkom, a evo ko im je ulepšao trenutak

Srećna porodica: Sara Jovanović oduševila sve fotografijom sa svojim dečkom, a evo ko im je ulepšao trenutak

Pevačica Sara Jovanović (26) spada u onu grupu javnih osoba koje ne voli preterano da eksponiraju svoj privatan život. Međutim, ova lepotica ipak ne može da odoli a da neke svoje najlepše momente ne podeli sa pratiocima na Instagramu, a kada budete videli fotografiju koju je stavila na svoj story, biće vam jasno i zbog čega.

MODNA KOMBINACIJA za sva dešavanja u gradu: Sara Jovanović u crno belom izdanju i SAVRŠENIM beauty “ZAČINOM”

Naime, Sara Jo je otkrila sa kim to najviše voli da provodi vreme u ovim hladnim danima pa je tako u preslatkim kadrovima na fotografijama koje je podelila na Instagram možemo videti sa dečkom, producentom Milkom Babićem i njenim ljubimcem Norom.

Fotografija govori više od reči

Svoj emotivni život uspešno ste godinama sakrivali od očiju javnosti, međutim, nedavno ste objavili prvu zajedničku fotografiju sa dečkom. Ne možemo da ne pitamo otkud to?

-  Ova vaša rečenica mogla bi da se protumači kao: "Manje je poznato da Sara svoje momke, čak i bivše, drži zatvorene u jednoj sobi, samo ih povremeno pusti da se nadišu vazduha" (smeh). Molim vas, to sakrivaš, kriješ nije adekvatna reč. Jednostavno, ne osećam se lepo kada govorim o svojoj intimi i emocijama. Sliku s partnerom podelila sam spontano i prirodno. To je bio dan "Prajda", te sam tom fotografijom želela da kažem sve ono što rečima ne bih mogla - objasnila je pevačica nedavno za magazin "Story".

Ovo potvrđuje i pisanja domaćih medija o tome koliko je pevačica zaljubljena.

- Sara i Milko su skoro pola godine zajedno. Baš su divan par. Pronašli su se. Imaju ista interesovanja, vole sport, muziku, a i jedno drugo podržavaju u svemu. Ako ste malo bolje primetili, Sara lajkuje skoro svaku fotografiju Milku. Često zna da stavi i srce kao znak zaljubljenosti - rekao je za “Blic” izvor upućen u celu priču u septembru.

Inače, Sara je pre par nedelja za "Story" otkrila i kako se odlučila za novog člana porodice - džek rasela.

Nora je zapravo rođendanski poklon koji je pevačica dobila.

Evo šta je rekla nakon 29. oktobra kada proslavila svoj divan dan.

Na pitanje koji je još poklon, osim torte, ostavio poseban utisak na vas, rekla je:

-  Zapravo, tek bi trebalo da ga dobijem od drugarice Dunje. Reč je o kuci Nori, dugodlakom džek raselu, koga sam dugo priželjkivala - otkrila je tada Sara i objasnila da li je uzeli u obzir da će pas uzurpirati njeno vreme i prostor.

- Budući da sam vrlo pedantna, prvo mi je to palo na pamet, ali mislim da mi baš iz tog razloga i neće toliko smetati. Svakako sam navikla da pospremam po kući. Uostalom, redovno ću ga voditi kod frizera i svuda sa sobom. Verujem da će mi pružati energiju i ljubav kakvu niko ne može da zameni.