Celebrity News

Severina objavila posebnu fotografiju: Pevačica je na današnji dan imala važnu poruku

Severina objavila posebnu fotografiju: Pevačica je na današnji dan imala važnu poruku

Pevačica Severina Kojić imala je jako stresnu godinu, koju je rešila da završi sa osmehom na licu.

Nakon što se već duže vreme nalazi se pod lupom javnosti, procenjuju se njeni roditeljski kvaliteti, iznose se oprečni stavovi na račun njenog morala, prati svaki njen korak, ona se u 2019. suočila i sa poslovnim rastancima, finansiskim problemima, kako su pisali domaći mediji, a nedavno sa najtežim udarcem kada je sud u Zagrebu doneo privremenu meru i naložila da sin kog ima sa srpskim biznismenom Milanom Popovićem ubuduće živi sa ocem i da otac samostalno brine o zdravlju i obrazovanju deteta.

Milan Popović u ekskluzivnoj ispovesti za “Story”: Trudiću se da naš sin redovno viđa majku

I pored svega ovoga pevačica, koja je pripadnike katoličke veroispovesti, danas sa osmehom slavi najvažniji praznik u godini – Božić i poručuje sledeće:

- Verujte svim svojim srcem u dobro i dobro će biti. Svaki krst koji dobijete nosite dostojanstveno i u miru, on vas štiti od gorih stvari. Želim vam srećan Božić pun blagoslova - poručila je ona uz fotografiju na kojoj izgleda prelepo.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Severina Kojic (@severina) дана 25. Дец 2019. у 2:42 PST

Inače, advokatski tim pevačice podneo je žalbu na privremenu odluku suda da njen sin Aleksandar (7) pripadne na staranje ocu Milanu Popoviću. Oni o detaljima nisu hteli da pričaju, ali hrvatski “Jutarnji list” nedavno je nezvanično otkrio šta se nalazi u žalbi.

– U sredu je podneta žalba na dvadesetak stranica u kojoj je navedeno da je sud odlučio gde će dete živeti, bez prethodnog uzimanja u obzir činjenice da dete ima pravo da zna gde će stanovati – navodi list i dodaje da bi, prema Konvenciji UN-a o pravima deteta, mališan morao da se “pita za mišljenje”, prenosi mondo.rs.

Kako dalje navodi list, utvrđen je čitav niz pogrešnih činjenica i odluka je neodrživa, navodno piše u žalbi.