Celebrity News

Nakon što je Vuk Kostić podelio njihovu prvu zajedničku sliku, Ana Mihajlovski se konačno oglasila o vezi sa umetnikom

Nakon što je Vuk Kostić podelio njihovu prvu zajedničku sliku, Ana Mihajlovski se konačno oglasila o vezi sa umetnikom

Kako i mnoge veze poznatih koje su iznenadile javnost, a o kojima se malo zna, romansa voditeljke Ane Mihajlovski i glumca Vuka Kostića ne prestaje da intrigira javnost.

Kada je poznata voditeljka otputovala u Ameriku sa bivšim mužem, vlasnikom "Emotiona" Goranom Stamenkovićem i njihovom ćerkom Ivom mediji su preneli da je Ana ostavila Vuka nakon samo dva meseca zbog čestih svađa koje su imali.

Međutim, iako se do sada nisu oglašavali na ovu temu, novopečeni par juče je rešio da stavi tačku na nagađanja.

Nakon što je Vuk sinoć pokazao svima kako Ana i on održavaju vezu dok je ona na putu i na Instagram postavio sliku njihovog video poziva, voditeljka se drugačuje obratila javnosti.

Ana je na pomenutoj društvenoj mreži postavila poruku koja je njenom novom partneru sigurno izmamila osmeh na lice.

- Ko bi njega mogao da ostavi? Pa, on je najkul čovek na svetu! - navela je prvo Ana, a ovde se nije zaustavila.

- Eto, i to sam vam rešila, 'ajde sad da se zaustavimo, pliz! Nova godina je uskoro, vreme ljubavi i sve to... P.S. Volim te! - dodala je ona, uz emotikon srca.

Podsećamo, kako su nedavno preneli domaći mediji, Ana Mihajlovski i Vuk Kostić su se navodno upoznali preko zajedničkog prijatelja – u lovu.

– Ana je iz znatiželje krenula u lov i tamo je videla Vuka. Oni su celi dan provelii zajedno, a uveče su razmenili brojeve telefona. Pošto su varnice odmah sevnule, ubrzo su se dogovoriili i da se vide. Posle nekoliko susreta shvatili su da između njih ima jake hemije i započeli su vezu – rekao je neimenovani izvor pomenutom listu i dodao da su navodnu vezu Ana i Vuk neko vreme krili i od prijatelja i da su se “tek nedavno opustili i počeli da izlaze po restoranima i kafićima, jer su shvatili da to nije prolazna strast, već da su se zaljubiili jedno u drugo” – rekao je tada izvor.

Sada smo konačno dobili i potvrdu ljubavi!