Celebrity News

Sofija Milošević hoće da zasnuje porodicu sa Lukom?

Sofija Milošević hoće da zasnuje porodicu sa Lukom?

Nakon što su se najskuplji srpski fudbaler Luka Jović i manekenka Sofija Milošević nakon kratkog rastanka pomirili i na društvenim mrežama izjavili jedno drugom ljubav zajedničkom fotografijom stižu nova nagađanja o njihovom odnosu.

Naime, kako prenose domaći mediji, Sofija je veoma zaljubljena u Luku Jovića i sa njim navodno želi da zasnuje porodicu.

Luka Jović dostigao je juče VRHUNSKI USPEH, ali da li ste znali KAKVA LEPOTICA je majka njegovog sina – samo pogledajte! (foto)

Manekenki je proradio majčinski instinkt, naročito kada je videla da je fudbaler fenomenalan otac, pa sve češće razmišlja o tome kako je došao momenat da i ona postane majka, piše "Kurir".

Prema rečima izvora bliskog ovoj lepotici ona je o tome već pričala sa Lukom koji nema ništa protiv.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели SOFIA (@sofijamilo) дана 10. Дец 2019. у 6:34 PST

Zajednička budućnost

- Iako njih dvoje nisu dugo u vezi, toliko su zaljubljeni da već planiraju zajedničku budućnost. Stalno su zajedno, ili je Sofija kod Luke u Madridu, ili je on sa njom u Beogradu. Sofija je oduševljena kakav je Luka kao otac, pa sve češće priča kako je vreme da se i ona ostvari kao majka. I njemu se sviđa ta ideja jer je toliko zaljubljen u Sofiju i želi s njom da osnuje porodicu - priča izvor za pomenuti list i dodaje da manekenka ipak ne želi sve da brza:

- Smatra da je to preuranjeno, ali ako se trudnoća desi, onda će promeniti mišljenje. Zasad Sofija ostaje u Beogradu, ali će često odlaziti u Španiju kod Luke. Njih dvoje su trenutno u Beogradu i najviše vremena provode u Sofijinom stanu na Dorćolu.

Istina o početku veze

U početku veze Sofije i Luke pisalo se kako ga je manekenka rastavila od žene sa kojom ima dete. Te navode Sofija je prokomentarisala ovako:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Luka Jovic (@lukajovic) дана 7. Нов 2019. у 7:15 PST

- Pominjano je rasturanje njegovog braka, a istina je da Luka nikada nije bio oženjen. Potom je bila priča da sam rasturila njegov život sa devojkom sa kojom ima dete, a stvari tako stoje da je on raskinuo ljubavnu vezu sa tom devojkom pre tri godine. Onda su na red usledili skupi pokloni koje sam navodno dobila od njega. Istina je jedino da smo u vezi, te da želimo da koliko je moguće sačuvamo našu privatnost. Srećni smo, što je najvažnije kada ste u nekoj ljubavnoj vezi. Naša priča počela je spontano i nakon nekoliko nedelja dopisivanja uplovili smo u vezu, u kojoj se oboje slažemo izvanredno.

Kako izgleda zaljubljeni selfi Luke i Sofije, pogledajte OVDE