Celebrity News

Da svi vide: Kraljica Elizabeta se konačno oglasila povodom "nedoličnog" ponašanja Megan i Harija za Božić (foto)

Da svi vide: Kraljica Elizabeta se konačno oglasila povodom "nedoličnog" ponašanja Megan i Harija za Božić (foto)

Da se kraljici neće dopasti što njen unuku i praunuk neće biti sa njom za Božić to su svi znali, ali izgleda da to snaji nikada neće oprostiti

Poznato je koliko britanska kraljevska porodica drži do tradicije i običaja koji važe podjednako za sve članove porodice. Makar je tako bilo do sada, dok se nije pojavila ona - Megan Markl.

Naime, odluka da Vojvoda i vojvotkinja od Saseksa Božić provedu daleko od britanskog dvora, zadala je težak udarac ostalim pripadnicima plave krvi, a naročito kraljici Elizabeti, koja je reklo bi se, sada suptilno dala svoj komentar na "nedolično" ponašanje, piše "Stil".

Božić u kraljevskoj porodici: Debi princa Džordža i princeze Šarlot na prazničnoj misi (foto)

Naime, na zvaničnom Instagram profilu princa Vilijama i Kejt Midlton osvanula je fotografija na kojoj "glava porodice" pozira, kako su neki komentarisali, prilično ljutito.

Međutim, to i ne bi bilo ništa čudno s obzirom da je kraljica i inače prilično suzdržana, da javnosti nije primetila određene detalja na pomenutoj fotografiji.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Kensington Palace (@kensingtonroyal) дана 24. Дец 2019. у 12:24 PST

Naime, dok je prvo što zapazimo kada pogledamo prazničnu čestitku jeste Elizabeta ispred ukrašene jelke, kada se malo bolje zagledamo u nju vidimo fotografije koje stoje na njenom stolu u kabinetu. Na njima vidimo sve uže članove porodice među kojima nisu dobro poznata lica Megan i Hari, kao ni njihov naslednik.

Ovaj prizor pokrenuo je lavinu komentara na društvenim mrežama, pa je Elizabetino javljanje da svojim pratiocima i sugrađanima čestita praznike palo u drugi plan.

Ovo je ponovno pokrenulo glasine o raskolu među pripadnicima kraljevske porodice. Mnogi smatraju da ovo nije slučajnost i da je tim činom kraljica otkrila koliko su je Megan i Hari razočarali.

Podsećamo, kraljevski par trenutno se nalazi u Kanadi na šestonedeljnom odmoru od službenih dužnosti, upravo u Torontu gde su tajno započeli svoju vezu i gde je Megan snimala seriju Suits. Kako prenose strani mediji, glumica i drugarica vojvotkinje Džesika Mulroni im je domaćin.