Celebrity News

Emina Jahović i Mustafa Sandal ponovo zajedno? Pevačica podelila porodičnu fotografiju

Emina Jahović i Mustafa Sandal ponovo zajedno? Pevačica podelila porodičnu fotografiju

Pre dva dana odjeknula je vest svim domaćim medijima da se nekoliko nedelja nakon što je ostavila milijardera Sadetina Sarana, pevačica Emina Jahović vratila bivšem mužu, turskom pevaču, Mustafi Sandalu.

Atraktivna pevačica se navodno pomirila sa bivšim mužem, sa kojim ima dva sina, a ovome još uvek ne govore javno.

Emina Jahović rekla sve o raskidu sa turskim milionerom: Ne kajem se ni zbog čega

– Rešili su da daju još jednu šansu svojoj ljubavi. Nedavno su se videli na večeri, o svemu porazgovarali i shvatili da među njima i dalje postoje emocije – rekao je neimenovani izvor za "Informer".

Sada je lepa umetnica još jednom zaintrigirala javnost, pošto je, umesto da komentariše ovakva nagađanja na svoj Instagram story postavila fotografiju na kojoj pozira sa bivšim mužem i njihovim mlađim sinom u avionu.

Kako je dalje otkrila sa njima na putovanju je i njihov drugi sin, tako da je porodica na okupu, ali gde su otišli nije napisala.

Inače, kako je pevačica otkrila u emisiji "EkskluzivNo", ona će sa turskim pevačem proslaviti i Novu godinu.

Emina i Mustafa će, zbog svojih naslednika Jamana i Javuza, u toplini porodičnog doma obeležiti praznike.

Podsetimo, nedavno je i obelodanjena činjenica da Mustafa Sandal piše autobiografiju u kojoj će spominjati i Eminu i to kao "najvažniju ženu u svom životu" .

Jahovićeva je to prokomentarisala u pomenutoj emisiji ovako:

- 14 godina je bio jako koncentrisan na mene i naš brak, te će o tome pisati u knjizi. Osim toga, postoje još neke devojke koje su bile jako bitne u njegovom životu, pa i o njima priča u knjizi. U principu je to to, ali je najveći deo knjige izdvojio za mene i to kako sam ja super - istakla je uz osmeh pevačica.

- On to i zaslužuje jer ima jako duge godine karijere i veoma intenzivnog i zanimljivog života. Meni je drago, iako nisam pročitala o čemu se radi, možda postoje i neke kritike, ko zna? Videćemo šta je u pitanju. Jedva čekam da izađe. Rekla sam da neću čitati pre nego što se to desi - bila je iskrena Emina.