Celebrity News

Nećete verovati: Evo šta je Ceca naručila za Veljkovu i Bogdaninu bebu

Nećete verovati: Evo šta je Ceca naručila za Veljkovu i Bogdaninu bebu

story

Kako prenosi domaća štampa, Svetlana Ražnatović Ceca naručila pozlaćenu kolevku za bebu svog sina Veljka Ražnatovića i njegove izabranice Bogdane Rodić.

Svetlana Ceca Ražnatović: Snajka mi je mnogo opasna!

Naime, izgleda da se sve uveliko sprema za novog člana porodice koji stiže u aprilu i kome će roditelji dati ime Željko po Veljkovom ocu Arkanu.

Kako se navodi buduća baka odlučila da luksuzna kolevka bude poseban poklon za njenog unuka, piše "Blic".

- Ceca je imala puno obaveza oko priprema svadbe i slave pa je sada, kada je sve to prošlo, odlučila da se pozabavi dolaskom unuka. Još kada je saznala da je Bogdana u blagoslovenom stanju, ona je imala na umu da želi da im pokloni unikatnu kolevku. Kako se ta kolevka izrađuje nekoliko meseci, ona je odlučila da svoju zamisao podeli sa sinom i snajkom kako bi mogla da je naruči te da ne bude bojazni da će zakasniti. Ceca je zajedno sa dizjanerom crtala kako želi da izgleda kolevka. Nekoliko dana trajala je samo prepravka svih detalja koje je ona dodavala i oduzimala pre finalne verzije. Ceca je vodila računa da sve bude perfektno zbog čega je detaljno objašnjavala dizajneru kako želi da izgleda kolevka te mu i sama crtala pojedine detalje. Na kraju je on od njenih skica napravio finalnu verziju. Sve je to trajalo danima jer Ceca zbog obaveza nije mogla da napusti Srbiju kako bi se lično videla sa dizajnerima - kaže izvor za pomenuti listi i dodaje:

- Kolevka se izrađuje u inostranstvu i ručni je rad u potpunosti. Moderna je i potpuno anatomski prilagođena novorođenčetu. Nogari, konstrukcija i pločica na kojoj će biti ugravirano ime Željko su od pozlate. Dušek i obod kolevke izrađeni su od prirodnih materijala, koji se ručno šiju. Oni će, po Cecinoj želji, biti u kraljevsko plavoj boji.

Podsećamo, Ceca se nedavno pohvalila na Instagramu poklonom koji je dobila od svoje snaje.

Bogdana Ražnatović obradovala je pevačicu prelepim prstenom, a ona nije propustila priliku da joj se javno zahvali.

– Poklon od moje najdivnije snajke – napisala je Ceca uz fotografiju prstena koji sija na njenoj ruci.

Kako izgleda Cecin poklon, pogledajte OVDE