Celebrity News

Ivana Španović o novom dečku: Uz njega mogu do zlata u Tokiju!

Ivana Španović o novom dečku: Uz njega mogu do zlata u Tokiju!

Srpska atletičarka Ivana Španović nedavno je fotografijama na Instagramu potvrdila da je u novoj vezi, sa fitnes trenerom iz Novog Sada Markom Vuletom.

Iako do sada nije pričala o novom izabraniku, ova lepotica je sada za "Srpski telegraf" prokomentarisala sledeće:

Vreme je za novi imidž: Ivana Španović posle raskida promenila frizuru i izgleda fenomenalno (foto)

- Ne volim previše da pričam o dešavanjima van staze, ali da, desila se nova ljubav. Ona je lepa stvar koja je obeležila kraj ove godine, i zbog koje u 2020. ulazim srećna. Marko nije iz sveta atletike, ali ne manjka razumevanja s njegove strane, uz njegovu podršku sam emotivno ispunjena, a kada je tako, uz naporan rad i malo sportske sreće, mogu najbolje da skočim - rekla je ona za pomenuti list i dodala:

- Ako budem fizički i psihički spremna, a zaobiđu me pehovi, mogu do najboljih skokova. Želim da mi četvrte OI, možda i poslednje, budu i najbolje. Rio de Žaneiro mi je doneo broznu, sada želim najsjajniju, zlatnu medalju - rekla je Ivana.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Ivana Španović (@ivanaspanovic) дана 8. Дец 2019. у 7:46 PST

Inače, Ivana je u septembru potvrdila da su ona i njen desetogodišnji partner Vladimir stavili su tačku na njihovu ljubav.

Sportistkinja je za medije tada potvrdila da više nije u vezi sa Vladimirom, sa kojim je godinama živela, te koga je često navodila kao veliku podršku u životu.

– Mislim da je ključ uspeha naše veze u tome što su nam karakteri potpuno suprotni. Ja sam jako brzopleta i ishitreno reagujem, što uglavnom pravdam mojim mladim godinama, a Vladina prednost je što je on iskusniji od mene i što jednostavno može da predvidi završetak svake situacije u kojoj se nalazi. Uvek je tu za mene da mi da pravi savet. Mi odlično funkcionišemo i kao par i i kao dvoje ljudi koji pokušavaju da stvore nešto zajedničko – pričala je Ivana svojevremeno.

Vest o raskidu potvrdila je za “Hello”, ističući da će sa bivšim izabranikom ostati u prijateljskim odnosima.