Celebrity News

Veljko Ražnatović otkrio datum kada će mu supruga Bogdana roditi sina

Veljko Ražnatović otkrio datum kada će mu supruga Bogdana roditi sina

Mladi bokser Veljko Ražnatović, sin folk pevačice Svetlane Cece Ražnatović, krajem novembra se oženio Bogdanom Rodić, koja je u drugom stanju i koja čeka dečaka kome ponosni roditelji već znaju ime -  Željko po Veljkovom ocu Arkanu.

Sportista je sada gostovao u emisji "Ekskluziv", gde je ispričao kako je njihov život isti i kao pre braka i da se ništa nije promenilo.

Anastasija progovorila o Veljkovom i Bogdaninom detetu, pa dirnula sve ovim priznanjem

- Isto je i posle mesec dana, isto je. Nema ništa drugačije. Papir ima neko značenje, ali na kraju dana ista je ljubav. Svadba je bila velika, ali ne može da se poredi sa maminom i tatinom, to je stvarno bilo ludilo - rekao je Veljko, a zatim otkrio i kada će postati tata.

- Prinova je na putu, dobijam sina. Termin je 10. jun, blizu je i mamin rođendan 14. jun, a 15. Boj na Kosovu - otkrio je Veljko u pomenutoj emisiji.

Inače, kako su danas preneli svi domaći mediji, pevači Svetlana Ražnatović Ceca naručila je pozlaćenu kolevku za svog unuka.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели SERBIAN ACE ?? Српски Ас (@veljkoraznatovic) дана 14. Дец 2019. у 1:22 PST

– Ceca je imala puno obaveza oko priprema svadbe i slave pa je sada, kada je sve to prošlo, odlučila da se pozabavi dolaskom unuka. Još kada je saznala da je Bogdana u blagoslovenom stanju, ona je imala na umu da želi da im pokloni unikatnu kolevku. Kako se ta kolevka izrađuje nekoliko meseci, ona je odlučila da svoju zamisao podeli sa sinom i snajkom kako bi mogla da je naruči te da ne bude bojazni da će zakasniti. Ceca je zajedno sa dizjanerom crtala kako želi da izgleda kolevka. Nekoliko dana trajala je samo prepravka svih detalja koje je ona dodavala i oduzimala pre finalne verzije. Ceca je vodila računa da sve bude perfektno zbog čega je detaljno objašnjavala dizajneru kako želi da izgleda kolevka te mu i sama crtala pojedine detalje. Na kraju je on od njenih skica napravio finalnu verziju. Sve je to trajalo danima jer Ceca zbog obaveza nije mogla da napusti Srbiju kako bi se lično videla sa dizajnerima - rekao je izvor za "Blic".

Podsećamo, Veljkova sestra Anastasija otkrila je nedavno kakav je dogovor imala sa bratom koji sa suprugom čeka muško dete koje će porodicu uveseliti za nekoliko meseci:

– Veljko i ja smo još kao deca imali dogovor da ko god prvi bude dobio muško dete, da se ono zove Željko. On je prvi, tako da će njemu pripasti. Znala sam da Veljko iščekuje da bude dečak, a ja sam ga sve vreme zezala kako će sigurno biti devojčica i da imam taj osećaj. On je kao pričao sve samo da je živo i zdravo, a u stvari je hteo da me zadavi. Meni je stvarno najvažnije što je sa bebom sve kako treba – rekla je Anastasija za “Blic”.